Mindenkinek jár egy masszázs!

Tudtad-e, hogy a masszázs nem csak frissít és ellazít, hanem energikusabbá tesz?

A masszázst, illetve a masszírozást már több ezer éve gyakorolja az ember, most összeszedtünk Nektek pár előnyét, hogy a hidegebb napok közeledtével Ti is élvezhessétek, vagy ajándékba adhassátok:

A masszázs előnyeiről:

  • Az ellazulás élménye az egész testben és lélekben érezhető. A minden napi feszültség és aggodalom elpárolog, a feszes izmok ellazulnak, és néha akár az elme transz-szerű állapotba, vagy akár mész álomba is zuhan, ilyenkor az ember kipihenten és éberen ébred.
  • Sokszor éberen és felfrissülten érezzük magunkat a masszázs után, több bátorságunk és energiánk lesz, hogy meg tudjunk birkózni a napi munkával és problémákkal. Sikeresebbek is nagyobb eséllyel leszünk. A legtöbb profi sportoló is tisztában van azzal, hogy mennyire értékes a laza és éber állapot a verseny előtt.
  • A masszázs után általában jobb énképünk lesz, jobb a közérzet és nagyobb esély az életörömre. Az elmét enyhe eufórikus állapotba serkentik, anélkül, hogy bármi káros mellékhatás jelentkezne.

hello varázs masszázs

  • Ellazult izomzattal javul a vér- és nyirokkeringés. A szervezet több oxigént és tápanyagot kap, az immunrendszer pedig hatékonyabban védekezik a kórokozók ellen, így csökken a megbetegedések esélye.
  • Egy jó masszázs a megerőltető edzés után segít az izmoknak megszabadulni a mérgező vegyszerektől, és megelőzi a merevséget és fájdalmat, mely másnap reggel megjelenhetne.
  • Megőrzi a jó izomtónust, és megelőzi az atrófiát, különösen olyan emberek esetében, akiknek krónikus betegség miatt hosszú ideig inaktívnak kell maradniuk.
  • A belső szerveket arra ösztönzi a masszázs, hogy a lehető legjobban működjenek. Javul az emésztés, a tápanyag felszívódása és salakanyagok eltávolítása.
  • Állítások és kutatások szerint a masszázs az általa kiváltott javuló keringés eredményeként lassíthatja az öregedési folyamatokat, különösen a bőr ráncosodását a test különböző részein.

Bármilyen életformában, élethelyzetben is előszeretettel használjátok ki a masszázs varázslatos hatását, vagy akár lepjétek meg szeretteiteket, és ajándékozzatok masszázst karácsonyra, születésnapra. Ennek biztos örülni fog Mindenki! 🙂

Oldalunkon sok szuper masszázs ötletet találhattok, adjátok akár ajándékba:

Véleményezd