-26%

Leírás

HELLO TRADICIONÁLIS THAI ÉS AROMAOLAJOS MASSZÁZS!

Exklúzív masszázs élményben lehet most részetek, most elhoztunk Nektek egy fantasztikus páros, 90 perces masszázs kombinációt.

AJÁNLATUNK:

  • Egyszerre egy helyiségben, egy időben masszíroznak benneteket szakképzett thai masszőrök
  • 45 perc tradicionális thai masszázs
  • 45 perc thai aromaolajos masszázs

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes bejelentkezés, időpontfoglalás szükséges telefonon a +36 70 220 30 40 telefonszámon a vouchereden szereplő varázskódod megadásával. Ajánlatunkat a Budapesti szalonban tudjátok igénybe venni.  

TUDTAD-E?…

…hogy a tradicionális thai masszázs a távol-keleti masszázsoknak egyik fajtája? Száraz masszázsnak hívják a ruhában történő alkalmazása miatt. Különlegessége, hogy nemcsak kézzel történik, hanem a masszőr egész testével (akár könyökkel, karral, térddel, talppal) végzi azokat a technikákat, melyek akupresszúrás pontokat ingerelnek nyomásos módon. Serkenti a vérkeringést, ellazítja az izmokat, méregtelenítő hatása jó közérzetet nyújt.

Az aromaolajos thai masszázs hasonló alapokra épül, mint a tradicionális, de ruha nélkül, az olaj jótékony hozzáadásával, a bőr hidratálásával, táplálásával  egészül ki. A masszázs után két óráig nem javasolt zuhanyozni, mert az olajok még ilyenkor is működnek és fejtik ki hatásukat. Aroma- és illóolajokkal élénkítő, lazító, nyugtató hatást tud kifejteni. Ellazítja a feszült idegeket, regeneráló hatású,nyugtató és stressz oldó hatása rögtön a kezelés után tapasztalható.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

+36 70 220 30 40

Email: [email protected]

https://mangothaimasszazs.hu/

NYITVATARTÁS:

Minden nap 10.00 – 20.00

A szalon minden piros betűs ünnepnapokon zárva tart.

Helyszín

Budapest, Mango Thai Masszázs, Árpád út, Magyarország