-21%

Leírás

HELLO HOTEL APHRODITE!

Mindössze egy kőhajításnyira a római Termini pályaudvartól, a Hotel Aphrodite egy kényelmes és barátságos 4 csillagos szálloda. Kiváló elhelyezkedésével kiváltságos szegletet képez az örök város szívében, ezért népszerű az üzleti utazók és azok körében, akik szeretnék felfedezni a város csodáit.

 

AJÁNLATUNK:

2 csomag közül tudtok választani:

Első csomag: 3 nap 2 éjszaka 2 felnőtt részére svédasztalos reggelivel, ingyenes minibár a szobában (napi 1x feltöltéssel)

Második csomag: 4 nap 3 éjszaka 2 felnőtt részére svédasztalos reggelivel, ingyenes üdvözlő itallal, 2 belépő az „Only one Run” nyitott buszra

 • 2 vagy 3 éjszaka standard 2 ágyas szobában 2 fő részére
 • Ingyenes internet elérhetőség
 • 1 gyermek 2 éves korig ingyenesen aludhat a szüleivel egy ágyban vagy babaágyban (max 1 gyerek)
 • A voucher felár nélkül érvényes: 2024.01.02-02.29, 08.01-31,11.16-2025.01.31
 • Szezonfelár: 2024.03.01-07.31 és 09.01-11.15 között: 150 EUR/voucher
 • Check-in 14:00 órától, check-out: 10:00 óráig
 • Korábbi foglalás módosítása legalább 48 órával érkezés előtt lehetséges, különben a vouchert felhasználtnak tekinti partnerünk.
 • Kizárt időszakok: Húsvét, Szilveszter
 • A foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges

Opcionális (a helyszínen fizetendő)

 • Szezonális felár (március 1 – július 31 és szeptember 1 – november 15 között): 150 EUR/voucher
 • Gyermek felár 3-12 éves korig: 50 EUR/éj
 • Extra ágy 12 éves kor felett: 60 EUR/éj

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

A voucher 2025. január 31-ig érvényes és szabadon átruházható.

Feltételek a voucher beváltásához:

A vásárlást követően kapott voucheredet 14 napon belül küldd el az [email protected]  e-mail címre, ugyanis vouchered így kerül érvényesítésre.

Varázslatos információk:

• Az utazás egyénileg történik.
• Idegenforgalmi adó (ennek értékét a legtöbb esetben közöljük), illetve bármilyen esetleges fogyasztás / plusz szolgáltatás igénybevétele a helyszínen fizetendő.
• Felhívjuk a figyelmedet, hogy az itt megadott opcionális, helyszínen fizetendő felárak és az idegenforgalmi adó tájékoztató jellegűek, a szálloda fenntartja a jogot annak megváltoztatására.
• Felhívjuk a figyelmedet, hogy a szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre. Annak ellenére, hogy más foglalási platformokon még találhatsz szabad szobát bizonyos dátumokra, előfordulhat, hogy ugyanarra az időpontra a szálloda már nem tud a voucherrel szobát biztosítani.
• Ha másként nem írjuk, a meglévő foglalás lemondása az érkezést megelőzően 48 órával lehetséges. Minden egyéb esetben a szálloda a vouchert felhasználtnak tekintheti.

 

Róma

Róma, az Örök Város, egyedülálló történelmi és kulturális jelentőséggel bír, lenyűgöző elhelyezkedésével az olasz főváros szívében. A város a Tiberis folyó partján terül el, és az antik Róma birodalmának központjaként vált híressé. A Colosseum, az ókori amfiteátrum, ikonikus jelkép és az egykori gladiátorharcok színhelye, lenyűgöző mérnöki csodája a városnak. A Forum Romanum a római civilizáció központja volt, ahol történelmi emlékek és antik romok elevenednek meg a látogatók számára. A Pantheon, az ókori római templom, bemutatja a római építészet mesterművét, és a Vatikán, a pápa rezidenciája, a keresztény világ egyik legfontosabb zarándokhelye. Róma szűk, macskaköves utcái, a Trevi-kút varázsa és a Spanyol lépcsők csábítása romantikus környezetet teremtenek a város felfedezéséhez. Az ókori és reneszánsz kori művészeteket bemutató múzeumok, mint a Vatikáni Múzeumok és a Galleria Borghese, gazdag kulturális élményt kínálnak. A római konyha, ahol az olasz ételek mesterséges elegye kápráztatja el az ízlelőbimbókat, szintén kiemelkedő élményt nyújt a város látogatóinak. Róma, mint a történelem és művészet szent városa, ahol minden kő és domb egy-egy fejezetét meséli el az emberiség hosszú történetének.

TUDTAD-E?…

… hogy a közelben megtalálhatók a fő római látnivalók és a bevásárló utcák? A Hotel Aphrodite kedves és profi személyzettel, valamint kényelmes, modern, felszerelt szobákkal új formát ad a vendégszeretet fogalmának.

Hotel Aphrodite****

Via Marsala n.90, 00185 Rome, Italy

Tel.: (+39) 06 491 09

[email protected]

https://hotelaphrodite.com/

 

További információk

Hotel Aphrodite ****

2 éjszaka 2 fő részére, 3 éjszaka 2 fő részére

Helyszín

Hotel Aphrodite, Via Marsala, 90, 00185 Roma, Róma, Olaszország