-21%

Leírás

HELLO SZEÁNSZ!

Szellemidézés, gondolatolvasás, természetfeletti intuíciók… A misztikus tudományok fénykorába kalauzolja nézőit Németh Gábor újabb önálló színházi bűvészműsora, melyben a mentalizmus kapja a főszerepet.

AJÁNLATUNK:

Páros belépőjegy

Varázslatos információk:

Illúzió vagy valóság? Szemfényvesztés vagy különleges adottság? – A médiumok világába csöppenve, Te meg tudod adni a választ?
A Freakency és K.A.M.U. mellett a Szeánsz is egyedi hangulattal, sztorival és új trükk-arzenállal vár Benneteket.

Választható előadás időpontok:

https://www.nemethgaborbuvesz.hu/szeansz

Szereposztás:
Mentalista: NÉMETH Gábor
Koreográfus: NAGY (nox) Tamás

Stábtagok:
Szöveg: VARGA Lilla
Design: PÁLMAI Levente
Technikai vezető HAMZA Attila,
Vizuál: ERDÉSZ Márk
Hangtechnika: KISS – VÁMOSI Brigitta

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.11.23.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges a varázskód megadásával legkésőbb egy héttel az előadást megelőzően, az alábbi elérhetőségeken: mail@nemethgaborbuvesz.hu, +36 20 227 1083

bű

TUDTAD-E?…

…hogy

Németh Gábor, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, a világ számos pontján bizonyította már rátermetségét. 8 hónapon át a világ legnagyobb hajózási cégének, a Carneval Cruise Line állandó előadója, a Milánói Világkiállítás hivatalos bűvésze, Dubai és Ciprus után újra Magyarországon lép fel.

Bűvészként szerepelt hollywoodi produkciókban, nagyjátékfilmekben és reklámokban is. Mindemelett olyan multinacionális cégek rendezvényen volt fellépő, mint a GE, MOL, SUZUKI, AEGON, NNG, vagy éppenséggel a CIB bank.

Kulturális hitvallása – Minőség mindenek felett. Ez meghatározza személyes fellépései igényességét, és egyedi színház bűvészműsorainak minőségét.

Saját gyártású egész estés színházi bűvészműsoraival (Freakency, K.A.M.U. és Szeánsz) havi rendszerességgel találkozhatunk 2017-óta, melyek Magyarországon egyedi módon, színházi elemekkel ötvözik a klasszikus és extrém bűvészetet. A teljesen különböző stílussal és tematikával rendelkező előadások épp ezért különleges, egyedi élményt nyújtanak.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Németh Gábor László E.V.
https://www.nemethgaborbuvesz.hu/

Helyszín

Art-Színtér - 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 3-4.