-38%

Leírás

HELLO TOSZKÁNA – HELLO ITALY! 

Nézzétek meg a képeket, varázslatos helyre invitálunk Titeket! 🙂 Olasz ízek, olasz életérzés… utazzatok, vagy adjátok ajándékba ezt a csodás élményt! Cignella egy varázslatos toszkán birtok és üdülőhely, amely a Chianti vidékén található, Siena közelében. Cignella különleges, mert lehetőséget kínál arra, hogy élvezze a vidéki életstílust, miközben kényelmes szállásokban és modern kényelmi szolgáltatásokban is részesül. Itt lehetőség van családi nyaralásokra, esküvői rendezvényekre és egyéb különleges alkalmakra is.

AJÁNLATUNK:

2 csomag közül tudtok választani 2 fő részére:

Első csomag: 2 éj szállás kétágyas szobában reggelivel
Második csomag: 5 éj szállás kétágyas szobában reggelivel

 • Ingyenes internet elérhetőség
 • Ingyenes parkolási lehetőség
 • 1x ingyenes borkóstolás 2 fő részére
 • 5 éjszakás vouchernél: 1x főzőtanfolyam 2 fő részére
 • Ingyenesen használható medence
 • A megerősített foglalás módosítása vagy lemondása az érkezés előtt 21 nappal lehetséges. (ellenkező esetben a vouchert a szálloda felhasználtnak tekintheti.)
 • Check-in 14:00 órától, check-out 10:00 óráig
 • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő 1,5 EUR/fő/éj
 • Kizárt időszakok: Szilveszter, Húsvét, 2023. szeptember 16-22., 26-28., október 7.
 • A foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges

Opcionális (a helyszínen fizetendő)

 • 2 éjszakás vouchernél: Harmadik és negyedik fő esetén a kiegészítő felár: 100 EUR/2 éj/fő
 • 5 éjszakás vouchernél: Harmadik és negyedik fő esetén a kiegészítő felár: 250 EUR/5 éj/fő

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

A voucher a vásárlástól számítva 1 évig érvényes és szabadon átruházható.

Feltételek a voucher beváltásához:

A vásárlást követően kapott voucheredet 14 napon belül küldd el az [email protected]  e-mail címre, ugyanis vouchered így kerül érvényesítésre.

Varázslatos információk:

• Az utazás egyénileg történik.
• Idegenforgalmi adó (ennek értékét a legtöbb esetben közöljük), illetve bármilyen esetleges fogyasztás / plusz szolgáltatás igénybevétele a helyszínen fizetendő.
• Felhívjuk a figyelmeteket, hogy az itt megadott opcionális, helyszínen fizetendő felárak és az idegenforgalmi adó tájékoztató jellegűek, a szálloda fenntartja a jogot annak megváltoztatására.
• Felhívjuk valamint figyelmeteket arra, hogy a szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre. Annak ellenére, hogy más foglalási platformokon még találhatsz szabad szobát bizonyos dátumokra, előfordulhat, hogy ugyanarra az időpontra a szálloda már nem tud a voucherrel szobát biztosítani.
• Ha másként nem írjuk, a meglévő foglalás lemondása az érkezést megelőzően 48 órával lehetséges. Minden egyéb esetben a szálloda a vouchert felhasználtnak tekintheti.

TUDTAD-E?…

… hogy a Cignella Resort több mint 200 évvel ezelőtt sertéstenyésztő farmként kezdte életét, amelyhez egy parasztház és istállók is tartoztak?
A mezőgazdasági igények megváltozásával a farm leromlott, és a jelenlegi tulajdonosok látva a benne rejlő lehetőségeket, meg akarták osztani másokkal a csodálatos tájat, így elkezdődött a munka, hogy a régi farmot egy 4 csillagos szállássá alakítsák át.

A ma látható Cignella szeretettel lett felújítva a régi farm alapterületével megegyezően, és az eredeti parasztház még mindig áll. A tetőket, szarufákat és gerendákat helyi anyagok és hagyományos technikák felhasználásával ügyesen restaurálták, így a megjelenésük ugyanaz, mint évszázadokkal ezelőtt.
A Cignella stílusa és designja iránti őszinte érdeklődésből, minden, amit ma a villákban és apartmanokban láthat, beleértve a bútorokat, festményeket és puha bútorokat, a tulajdonosok és családjuk személyesen szereztek be a környező vidéken található üzletekből.

A hagyományos toszkán színekkel díszített szobákban a vendégeket mindig emlékeztetik arra az olasz kultúrára, amely évszázadok óta jelen van ezen a helyen. Nem feledkeztek meg a modern eszközök szükségességéről sem, és gondot fordítottak arra, hogy a vendégek minden szükséges felszereléssel rendelkezzenek a tartózkodásuk alatt.
Tökéletes elhelyezkedése révén a vendégek gyönyörű középkori dombtetőn fekvő városokat és történelmi falvakat fedezhetnek fel, míg a világhírű városok, Firenze, Perugia és Siena is csak egy rövid autóútra vannak.
Az ínyenc konyhájáról ismert régióban a vendégek megkóstolhatják a kitűnő Pecorino sajtokat, a páratlan olívaolajokat és az olívaolajokat.

Cignella Resort

SP57, Strada Provinciale dei Renelli
53020 Trequanda SI
Olaszország
Phone: +39 0577 1697736

https://www.cignellaresort.it

További információk

2 fős Toszkána szállás

3nap 2éj, 6nap 5éj

Helyszín

Cignella Resort, Strada Provinciale dei Renelli, Trequanda, Siena megye, Olaszország