-23%

Leírás

HELLO HORRORRAJONGÓ!

A Halál eljön érted és végső nyughelyedre helyez. De kapsz egy utolsó esélyt… 60 percet… Ennyi időd van, hogy visszajuss megszokott világodba. Ha nem sikerül…

A céljuk, hogy egy igazán rémisztő, adrenalindús, látványos és izgalmas túrában legyen részetek, amely maradandó élményt nyújt minden látogatónak.
Egyedileg készített díszletek, speciális fény és hang effektek, illetve az életre keltett, „vérszomjas őrült gyilkosok” várják, hogy végigmenj a félelem és rettegés útvesztőjén!
Garantálják, hogy ez az élmény mindenki számára felejthetetlen lesz.

AJÁNLATUNK:

Élve eltemetve páros szabadulós játék

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges varázskód megadásával a +36 30 215 9686 telefonszámon, vagy az [email protected] email címen. Minimum korhatár 14 év.

TUDTAD-E?…

Az élve eltemetéstől való rettegés, orvosi szakszóval a tafofóbia (a görög taphosz – sír és a phobosz – félelem szóból) még napjainkban sem túl ritka, holott a modern világban közel sem fenyegeti annyira ez a veszély az embereket, mint akár csak pár száz évvel ezelőtt.

Varázslatos információk:

A horrortúra neked való, ha:
– szereted az újdonságokat
– szereted az interakciót
– tudsz alkalmazkodni az új helyzetekhez
– szereted az izgalmakat, kihívásokat
– szereted a horrort

Tudják mitől félsz! Jó okod van rá…

A Nightmare in Budapest fő profilja a horrorház. Ez nem egy klasszikus horrortúra, ahol csak a hirtelen ijesztésen van a hangsúly és nem is egy szabadulószoba, hanem egy interaktív horror színház.

Egy csoportban nincs minimum létszám, persze minimum 2-en élvezetesebb. 🙂 A maximum létszám viszont 6 fő. Nem rakunk össze idegeneket, mindenki külön indul a túrára.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Tel.:+36 30 215 9686
Email: [email protected]

https://www.nightmareinbudapest.com/hu/

Helyszín

Budapest, Rákóczi út 30., 1072