-59%

Leírás

HELLO DREAM OPTIKA! 

Szükséged van egy új monitor-kékfényszűrős szemüvegre vékonyított lencsével? A Dream Optikában sok fajta keret közül választhatsz. Használd ki ezt az ajánlatot, ha sokat dolgozol számítógép előtt. 🙂

 

AJÁNLATUNK:

 • Egy választott női, férfi vagy gyermek szemüvegkeret (14.900 Ft értékben)
 • Egy pár egyfókuszú, vékonyított műanyag szemüveglencse (Rendelhető dioptria tartomány maximum +/-6D, 2cyl értékben lehetséges)
 • Munkadíj

Varázslatos információk:

 • Az optikában, a Diplomás Optometrista által végzett teljes körű, 3D-s látásvizsgálat díja a helyszínen pluszban fizetendő.
  Ára 12.000 Ft, melyből 50% kedvezményt adnak, így 6.000 Ft-ért elvégzik neked!
 • Szemüveged hozott recept alapján is elkészítik, ebben az esetben látásvizsgálat nem szükséges.
 • A voucher más kedvezménnyel nem összevonható!
 • Felár ellenében lehetőség van a voucher beváltására a megadott paraméterektől eltérő, például vékonyított, kékfény szűrős, Transitions Gen8, valamint márkázott prémium szemüveglencsékkel, illetve magasabb árkategóriás szemüvegkerettel is.
 • A felárak pontos összegét a választott lencse és keret típusa alapján a kollégáink a helyszínen tudják megmondani!

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

A vásárlást követően, a +36/70-615-7600 telefonszámon vedd fel a kapcsolatot a Dream Optikával, jelezd nekik, hogy az oldalunkon vásárolt voucheredet szeretnéd beváltani, majd egyeztessetek egy időpontot. A beváltáshoz elegendő, ha telefonon bemutatod a vouchert.

TUDTAD-E?…

…hogy miért fontos a monitor szemüveg használata? A monitor szemüveg egy elengedhetetlen eszköz a látás egészségének megóvására. A monitor előtti munkavégzés közben a kijelzőből érkező káros kék fény bejut a szemekbe, és ez rövid idő alatt kifárasztja az egyik legfontosabb érzékszervünket. Elsődleges tünetei közé tartozik a szemszárasság, szem könnyezés, a szemek irritáltakká válnak, akár látás elhomályosodás is bekövetkezhet. Sok esetben fejfájást, szemszárasságot és fáradékonyságot is okozhat a kék fény.

A Dream Optikához kiskedvenceddel is nyugodtan betérhetsz, hiszen állatbarát hely! A Stop Shop területén a vásárlóik számára a parkolás díjtalan! Elektromos autó töltési lehetőség is adott!

SZOLGÁLTATÓRÓL:

 • Vásárlóik több száz, fém, műanyag és titánium alapanyagból készült keretből választhatják ki a számukra megfelelőt.
 • Néhány a forgalmazott márkáik közül: Tommy Hilfiger, Carrera, Hugo Boss, Pierre Cardin, Guess, Eschenbach Titanflex, Jaguar, MIYAGI, Black Forest, Fysh, Stepper, Superflex, Orbit
 • Szemüveglencsék: Első sorban a világ vezető multifokális lencse gyártójának, az Essilornak a márkázott lencséit, valamint a német minőségű Exelens lencséket ajánlják.
 • Napszemüvegek: UV 400-as, divatos napszemüvegek széles választéka elérhető üzletükben.
 • A lencsék 1.6-os törésmutatójú vékonyított lencsék, integrált kékfény szűrővel, felületkeményítéssel és a felszínükön tükröződést csökkentő réteggel lesznek ellátva, az arcformádhoz legjobban illő keret megtalálásában pedig Partnerünk szakértő kollégái lesznek segítségedre!

NYITVATARTÁS:

Hétfőtől- Péntekig: 10:00-18:00 óráig
Szombaton: 10:00-14:00 óráig
Vasárnap: ZÁRVA

Tel.: +36 70 615 76 00
Email: info.dreamoptika@gmail.com
https://www.dreamoptika.hu/

Helyszín

Budapest, Dream Optika, Árpád út, Magyarország