-33%

Leírás

HELLO VARÁZSISKOLA SZABADULÓSZOBA! 

A Magic Rooms elhozta a szabaduló szobák legújabb generációját. Számkódok, kulcsok és lakatok nélkül, hiszen egy mágikus világban csak a varázslat lehet a megoldás.  A látványvilág annyira lenyűgöző, hogy tényleg elhiszitek, hogy a legendás történetbe csöppentetek, ahol nektek is mágussá vagy boszorkánnyá kell válnotok, ha szabadulni akartok – de ebből a játékból ki sem akartok majd szabadulni. Ha szereted Harry Potter és más mágusok legendás történeteit, a Magic Rooms Varázslóiskola szabadulószobája garantáltan elvarázsol!

Ne hagyjátok ki ajánlatunkat, ha már régóta ki szerettetek volna próbálni egy szabadulószobát. Ajánlatunkat csapatépítésre, lánybúcsúra, legénybúcsúra és szülinapra is javasoljuk.

 

AJÁNLATUNK:

1 óra Varázslóiskola kijutós játék 2-8 fő részére

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes foglalás szükséges telefonon a +36 30 984-9009 számon varázskódotok (voucherkód) megadásával. Az ajánlat hétköznap felhasználható az ünnepnapok kivételével! A Varázsiskola szabadulószobát 8-10 éves kor felett tudjátok igénybe.

Varázskódodat mutasd be a telefonodon partnerünknél.

TUDTAD-E?…

… hogy szemkápráztató belső terek és különleges kalandok várnak rád? Ha szereted Harry Potter és más mágusok legendás történeteit, a varázslóiskola szabadulószoba garantáltan elvarázsol. Felejtsetek el mindent, amit eddig az escape játékokról tudtatok – újgenerációs szabaduló szobákban művészi igénnyel megalkotott díszletek, magukkal ragadó történetek és valódi kreativitást követelő, izgalmas feladványok várnak titeket! Legyetek ti a kalandok főszereplői! Partnerünknél nemcsak a díszlet, hanem az összes berendezési tárgy és a megoldandó feladatok is az adott szoba tematikájába illenek, így minden adott ahhoz, hogy száz százalékig beleéljétek magatokat a kalandokba. A szabaduló szobák megalkotásához szakembereket kért fel Partnerünk, akik biztonságtechnikai elektromos eszközöket és a legkorszerűbb megoldásokat (pl. 3D nyomtatási technológiát) használtak a munkájuk során. Ennek köszönhetően garantáltan a meglepetés erejével fognak hatni a rátok váró feladványok – Partnerünk soha nem alkalmaz olcsó trükköket.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Magic Rooms

Ha szeretnétek egy kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból, és pár órára magatok mögött hagyni a szürke hétköznapokat, annak minden búját-baját, ennél mesésebb programot keresve sem találhatnátok magatoknak. Ugye kívülről fújjátok az összes varázsigét?

Szabadulószobák

Szemkápráztató belső terek, különleges kalandok. Felejtsetek el mindent, amit eddig az escape játékokról tudtatok – újgenerációs szabadulószobákban, művészi igénnyel megalkotott díszletek, magukkal ragadó történetek és valódi kreativitást követelő, izgalmas feladványok várnak titeket! Legyetek ti a kalandok főszereplői!

Tematikába illő feladatok

Partnerünknél nemcsak a díszlet, hanem az összes berendezési tárgy és a megoldandó feladatok is az adott szoba tematikájába illenek, így minden adott ahhoz, hogy száz százalékig beleéljétek magatokat a kalandokba.

A legmodernebb technológiai megoldások

Partnerünk a szabadulószobák megalkotásához szakembereket kértek fel, akik biztonságtechnikai elektromos eszközöket és a legkorszerűbb megoldásokat (pl. 3D nyomtatási technológiát) használtak a munkájuk során. Ennek köszönhetően garantáltan a meglepetés erejével fognak hatni a rátok váró feladványok – Partnerünk soha nem alkalmaz olcsó trükköket.

Nyitvatartás:

Hétfő-vasárnap: 9:00 – 22:00

Telefon: +36 30 984 9009
Email: [email protected]

1066 Budapest, Zichy Jenő u. 27.

www.magicrooms.hu

További információk

Varázslóiskola kijutós játék

1 óra Varázslóiskola kijutós játék 2-8 fő részére

Helyszín

1066 Budapest, Zichy Jenő u. 27.