-25%

Leírás

HELLO VARÁZSVILÁG!

Aki szereti a varázslótanonc történetét, annak kötelező ajánlatunkat kipróbálnia, aki nem ismeri, az pedig biztos, hogy a játék során kedvet kap majd hozzá. Ráadásul a szabadulószoba pálya építése során, Partnerünk arra is figyelt, hogy mindenféle korosztály igényeit kielégítse. Jöhetnek akár családok kisebb gyerekekkel, vagy nagyokkal, cégek csapatépítésre, vagy baráti társaságok.

AJÁNLATUNK:

2 Varázsvilág szabadulószoba egymás után 2-6 fő részére. Amennyiben többen mennétek, abban az esetben 3000 ft/fő felárat kell Partnerünknél fizetnetek.

Az alábbi 3 Varázsvilág szabadulószoba közül tudtok 2 szabadulószobát választani:

Ilyet még garantáltan nem láttál! Egy szabadulós játék, ahol a varázslók világába csöppenhetsz, varázslatos lényekkel, és tárgyakkal találkozhatsz. Kipróbálhatod, milyen a mágia, találkozhatsz egy valódi sárkánnyal, és a kijutáshoz elengedhetetlen a varázspálca használata is… De mindeközben nem szabad elfelejteni, hogy a csapatodnak küldetése van, az idő véges, 60 percetek van rá, hogy teljesítsétek a küldetést. “Ha szereted Harry Potter történetét, akkor ez a világ is elvarázsol majd”.

A népszerű Varázsvilág pálya egy újabb helyszínre utazhattok, ahol nem kisebb feladat jut a csapatnak, mint kiszabadítani a híres foglyot. A varázslóvilág börtöne, ahová a legrémisztőbb varázslókat zárják. Innen kell kijutnotok és kiszabadítani a legszigorúbban őrzött foglyot. A küldetés nem egyszerű, egy sor akadályon kell átküzdenetek magatokat, ráadásul az őrök a legváratlanabb helyzetben zavarják meg munkátokat. A különleges technológiával épített pályán, olyan megoldásokkal találkozhattok, mellyel máshol még soha. Egyedülálló környezetben, a szokásos 60 perces játékidő helyett 75 perces játékmenetet biztosít Partnerünk.

A kisgyerekes csapatoknak egy egyáltalán nem rémisztő, ámde annál izgalmasabb pályát nyújt Partnerünk. A felnőtt kalandoroknak pedig egy hátborzongatóbb játékmenetet ajánl. A kétféle játékmenet közül a foglalásnál lehet választani.

A küldetés egy varázslóiskolai mosdóban kezdődik. Ez a szabadulószobák tekintetében abszolút egyedülálló helyszín, rendkívül sok érdekességet rejt a varázslócsapat számára. Természetesen már itt is szükség lesz a varázspálcákra, és sok-sok furfanggal tudtok bejutni a mosdó alatt található csatornahálózatba, ahol nem kisebb feladat vár, mint felkutatni egy valódi baziliszkuszt majd végezni vele…

„Ha szereted Harry Potter szabadulószoba történetét, akkor ez a világ is garantáltan elvarázsol majd.” A különleges  technológiával épített pályán, olyan megoldásokkal  találkozhattok, mellyel máshol még soha. Egyedülálló környezetben ,  a szokásos 60 perces játékidő helyett 75 perces játékmenetet biztosít Partnerünk.

Minden pálya gyerekbarát, de főleg 8 éves kor felett ajánljuk, ugyanakkor felnőtt szabadulószobáról van szó, így 14 éven aluliak csak felnőtt kísérővel tudnak részt venni a  játékban.

varázsvilág szabadulószoba

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges emailen az [email protected] címen, vagy a +36 20 311 9471 telefonszámon

TUDTAD-E?…

…hogy az El Rapido grill és tequila bár az épület felső szintjén működik, és mindent tud, ami ahhoz kell, hogy fűszeres és tüzes hangulat kerekedjen? Első blikkre meglepő lehet ez az üzlettársítás, de ha egyszer ellátogattok a komplexumba, meglátjátok, miért is tud ez olyan jó lenni. Például nem kell 1 óra után újra elindulni az éjszakába új izgalmakat keresve, vagy éppen ha egy nagyobb, többféle érdeklődésű emberekből álló társasággal indulsz mulatni, akkor itt egy helyen mindenki megtalálja a neki tetsző programot.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Az Időcsapda® a legegyedibb szabadulós játék (escape room) Budapest belvárosában, két helyszínen és 7 igazán különleges pályával várja a szabadulni-vágyókat.

Időcsapda Szabadulószoba

Tel.: +36 (20) 311 9471
[email protected]

https://idocsapda.hu/kezdolap

Nyitvatartás:

Hétfő – Vasárnap: 10:00 – 0:00

Helyszín

Budapest, Erzsébet körút 17., 1073 Magyarország