-24%

Leírás

HELLO BALTADOBÁLÁS!

Partnerünknél baltákat dobálhattok barátaiddal, cégeddel, családoddal, lánybúcsún vagy akár legénybúcsún! Amennyiben úgy döntesz, és szeretnéd kicsit levezetni a feszültséget, és ügyességedet, precízségedet, pontosságodat nem hagyod otthon, egyedül is bátran lenézhetsz hozzájuk! Ha elfáradnátok, vagy csak lazítanátok kicsit, bárukban rengeteg finom csapolt sör és egyéb alkoholos vagy alkoholmentes ital közül válogathattok!

 

AJÁNLATUNK:

Látogassatok el partnerünkhöz, és éljétek át az élményt, milyen érzés az, amikor 4 méterről élével beleállítotok egy baltát a célkörbe. Ehhez foghatót még biztosan nem tapasztaltatok! Náluk nemcsak kikapcsolódsz, de közben sportolsz is! 🙂

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

  

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: a 06 30 955 8587-es vagy a +36 1 610 76 49-es telefonszámon, az [email protected] email címen, illetve online a https://baltadobalas.hu/idopontfoglalas.php címen is lehetséges.

Játékosaik szórakozásuk alatt biztosítással rendelkeznek! A biztonságról a mindentől elszeparált pályák és a közöttük felállított kerítésháló mellett kollégáik is gondoskodnak. A pályákra ittas vagy bódult állapotban belépni szigorúan tilos!

TUDTAD-E?…

…hogy a balta dobálás sportágból jelenleg már világbajnokságot is szerveznek, a „Kés és fejszehajító Európa-bajnokság” 2017.-ben egyébként Magyarországon került megrendezésre. A sportág Kanadában terjedt el először a Földön, azóta több tucat balta dobálós hely nyílt ott és a déli szomszédban, az Egyesült Államokban is. Ebben a sportban egyénileg és csapatban is lehet játszani. A szabályok szerint körversenyről van szó, tehát mindenki saját körén belül dobhat baltájával, játékostársát követve. Ebből kifolyólag nincs limit pályánként a játékosok számát illetően, ahogy egy bowling bajnokság esetében is bármennyien lehet játszani, hiszen az új kör az utolsó játékos hajítása után kezdődik! Többféle szabály szerint lehet hajítani, melyeket kollégáink a helyszínen készséggel elmagyaráznak majd. Kipróbálhatjátok a világverseny-szabályt, de játszhattok egy egyszerűbb verziót is. Egy dologban biztosak lehettek; már az is fantasztikus élmény lesz, amikor eldobjátok a fejszét, és az harmadik hajításra beleáll a célba!
A sikerélmény elég hamar bekövetkezik! Egy kezdő játékosnál tapasztalataink szerint 2-3 dobás után rá lehet érezni a helyes technikára, hogy a fejsze éle beleálljon a célkörbe. Onnantól pedig már csak a precizitáson, technikán, és kifinomultságon múlik minden. Bár egy fejsze jóval nehezebb egy darts nyílnál, a siker nem az erőn múlik. Többféle balta közül lehet választani játék elején, mindenki meg tudja találni a számára legmegfelelőbbet. Találkozhattok kisebb, valamint nagyobb méretű és tömegű fejszékkel is létesítményükben.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Balta Dobálás powered by PániQ Szoba
Telefonszám:+36 30 955 8587 vagy +36 1 610 76 49
Email cím: [email protected]
https://baltadobalas.hu

NYITVATARTÁS:

H-CS: 12:00-20:00,
P: 12:00-22:00, SZ: 12:00-22:00,
V: 12:00-20:00

További információk

Baltadobálás 1 fő részére

"30 perc baltadobálás", "1 óra baltadobálás"

Helyszín

Budapest, Dohány utca 30/a 1074, Magyarország