-36%

Leírás

HELLO KÜLÖNLEGES RANDI ÉLMÉNY! 

Partnerünk a Nyerő Párok szabaduló játékukat kifejezetten egy vagy két pár részére tervezte, hiszen a kijutás izgalmas kihívást tartogat számotokra, függetlenül attól, hogy mennyi ideje vagytok együtt. Megígérhetjük, hogy ez nem egy andalító, szentimentális utazás lesz, inkább az adrenalin fog lüktetni bennetek, hiszen olyan feladatok elé állít Partnerünk titeket, amelyeket az időkorláton belül közösen kell megoldanotok. Annyit elárulhatunk, hogy a hatékony együttműködés és az összhang kulcsfontosságú lesz, a felejthetetlen játékélmény mellett pedig összecsiszolódással és egymás rejtett oldalainak megismerésével is gazdagodhattok.

AJÁNLATUNK:

1 óra Nyerő Párok szabadulószoba 2-4 fő részére

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes foglalás szükséges telefonon a +36 30 984-9009 számon varázskódotok (voucherkód) megadásával. Az ajánlat hétköznap felhasználható az ünnepnapok kivételével! A Nyerő Párok szabadulószobát 14 éves kor felett tudjátok igénybe.

Varázskódodat mutasd be a telefonodon partnerünknél.

TUDTAD-E?…

… hogy a történetekhez kapcsolódó berendezés és a csodálatos díszletek a kezdetektől segítenek a ráhangolódásban, és berántanak egy izgalmas világ keretei közé? Partnerünknél a téma átfogja a játékteret: alakítja a szobák hangulatát, szövi a történetszálakat és vizuális élmény szintjén is leképződik. A szabadulószobák nemcsak vizuális receptoraitokat, hanem agytekervényeiteket is megmozgatják, hiszen Partenrünk tudja, hogy a lenyűgöző látvány csak félsiker: a játék nem működhet ötletes próbatételek nélkül. Ezek meghaladják a kulcsos és számkódos, lakatnyitogatós küldetések dimenzióját, és egy rendhagyó, szabad szellemi játéktérbe kalauzolnak benneteket, ahol különleges élményekben lehet részetek. Végre nemcsak külső szemlélőként, hanem belülről is átélhetitek kedvenc történeteiteket, azok főszereplőiként! A tematikus szobákban egyedülálló lehetőség vár, hogy akárcsak hőseitek, egy lebilincselő történet és hihetetlen kalandok részeseivé váljatok. A kijutós játék megfelel a legmodernebb követelményeknek: a szabadulószobákban exkluzív környezet, lakatmentes feladatok, luxus kivitelezés, váratlan és vicces megoldások, illetve felejthetetlen élmények várnak. A pályák kialakításához Partnerünk professzionális segítséget igényelt, és a legkorszerűbb eszközöket vetették be: biztonságtechnikai elektromos tárgyakat és 3D nyomtatási technológiát. A látványterv és a díszletek megalkotását elismert művészek fantáziájára bízták.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Magic Rooms
Ha szeretnétek egy kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból, és pár órára magatok mögött hagyni a szürke hétköznapokat, annak minden búját-baját, ennél mesésebb programot keresve sem találhatnátok magatoknak.
Szabadulószobák

Szemkápráztató belső terek, különleges kalandok. Felejtsetek el mindent, amit eddig az escape játékokról tudtatok – újgenerációs szabadulószobákban, művészi igénnyel megalkotott díszletek, magukkal ragadó történetek és valódi kreativitást követelő, izgalmas feladványok várnak titeket! Legyetek ti a kalandok főszereplői!

Tematikába illő feladatok

Partnerünknél nemcsak a díszlet, hanem az összes berendezési tárgy és a megoldandó feladatok is az adott szoba tematikájába illenek, így minden adott ahhoz, hogy száz százalékig beleéljétek magatokat a kalandokba.

A legmodernebb technológiai megoldások

Partnerünk a szabadulószobák megalkotásához szakembereket kértek fel, akik biztonságtechnikai elektromos eszközöket és a legkorszerűbb megoldásokat (pl. 3D nyomtatási technológiát) használtak a munkájuk során. Ennek köszönhetően garantáltan a meglepetés erejével fognak hatni a rátok váró feladványok – Partnerünk soha nem alkalmaz olcsó trükköket.

Nyitvatartás:

Hétfő-vasárnap: 9:00 – 22:00

Telefon: +36 30 984 9009
Email: [email protected]

www.magicrooms.hu

További információk

Nyerő Párok szabadulószoba

1 óra Nyerő Párok szabadulószoba 2-4 fő részére

Helyszín

Budapest, Zichy Jenő utca 27, Magyarország