-13%

Leírás

HELLO BELLA ÁLLATPARK! 

Egy fantasztikus programra invitálunk Titeket! Gyerekkel vagy anélkül (mi már sokszor voltunk itt gyerekekkel…imádták!) de egész évben várnak a kedves állatok a Bella Állatparkban, ahol számtalan más program közül is tudtok választani!

AJÁNLATUNK:

1 fő részére belépő a Bella Állatparkba, állatsimogatással, tevegeléssel.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Voucheredet a helyszínen tudod belépőjegyre váltani, a voucher kód (varázskód) megadásával.

Tevegelni min. 5 éves kortóllegalább 120 cm testmagasságtólmaximum 100 kg testsúlyig lehetséges

TUDTAD-E?…

… hogy az állatpark Siófok központjától mindössze 5 km-re, kellemes környezetben várja látogatóit az év minden napján, így hétvégéken és ünnepnapokon is. Az élményteli programot nyújtó állatparki séta bármely korosztály számára kellemes kikapcsolódást jelent, ahol felfedezhetitek szelíd állataik csodálatos világát és találkozhattok kedvenceitekkel.

Állatbarát környezetben tartják állataikat az állatpark egész területén. A főépület földszintjén boxos istállóban lovaik otthona található, az emeleten klubhelység, mellékhelységek és terasz szép kilátással áll a kedves vendégek rendelkezésére. Az udvaron kerti fabútorok, legelőkarámok, állataik otthona és kisállat simogatók: kétpúpú tevék, alpakkák, lovak, pónilovak, mini-pónik, szamarak, kenuguruk, szurikáták, kecskék, birkák, zebuk, pávák, díszmadarak és óriás papagájok, emuk, struccok, macskafélék, nyulak, sok más háziállat, disztó halakkal és vizimadárpark várja a hozzájuk látogató állatbarát vendégeket.

Felnőtteknek és gyerekeknek tevegelés és élménylovaglás pónin és nagylovon lehetséges kísérővel. Aki szereti a természetet és az állatokat látogasson el partnerünkhöz állataikkal barátkozni és kikapcsolódni! Céluk a szabadidő kellemes eltöltése állatbarátok és kikapcsolódni vágyók részére.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

A Bella Állatpark Siófok Budapest felőli oldalán a 7-es útról, a rádiótorony előtt elhaladó Szabadi utcáról a Verebesi utcára bekanyarodva betonúton közelíthető meg. Parkolóval, utakkal, karámokkal, kerttel, kertibútorokkal és kerti járdával ellátott 30000 négyzetméteres területen található állataik otthona.

Megközelítés:
Autóval: Könnyen megközelíthető a Fő útról, amely mentén végig táblák jelzik az Állatpark irányát.
Gyalog: Tömegközlekedéssel Siófok autóbusz- és vasútállomástól Szabadifürdő vasútállomásig juthatsz el, onnan kb. 15-20 perces sétával közelíthető meg az állatpark beton úton.
Biciklivel: Siófokról Szabadifürdőig bicikli úton a Balaton part mentén átkelve a Fő úton az állatpark egyszerűen megközelíthető kerékpárral beton úton. Kerékpárokat az állatparkban lehetséges elhelyezni.
Kisbusszal, kisvonattal: Ha nincs kedved autózni, látogass el hozzájuk városnéző kisbuszukkal egyszerűen.

 

NYITVATARTÁS EGÉSZ ÉVBEN:

Nyári szezon: Június 01-től szeptember 03-ig minden nap: 09:30-tól 18:30-ig

Ősztől tavaszig: Szeptember 04-től május 31-ig hétfő szünnap, keddtől vasárnapig nyitva 09:30-tól 18:30-ig/napnyugtáig.

Bella Állatpark, Siófok

8600 Siófok, Verebesi u. 35.

[email protected]

https://bellapuszta.hu/

További információk

Bella Állatpark

"Gyerek belépő tevegeléssel", "Diák belépő tevegeléssel", "Felnőtt belépő tevegeléssel", "Nyugdíjas belépő tevegeléssel"

Helyszín

Siófok, Bella Állatpark Zoo, Siófok, Verebesi utca, Magyarország