-35%

Leírás

HELLO MÁSNAPOSOK SZABADULÓSZOBA!

Többször láttátok és egyik kedvenc filmetek a Másnaposok? Kipróbálnátok milyen lenne ebben a filmben szerepelni? Most átélhetitek ezt az érzést, megspékelve rengeteg feladvánnyal, hogy még izgalmasabb legyen, mintha a filmben lennétek. A Másnaposok Szabaduló Játék még ennél is többet tartogat. A játékosok a megszokott lenyűgöző látványvilágon és az összetett feladatokon túl, egy vicces történettel is találkozhatnak, ami majd sok mókás pillanatot szerez nekik.
Azok, akik jártak már a Magic Roomsban, és kipróbálták valamelyik szabaduló szobát tudhatják, hogy az ötletes feladatok mellett, különösen nagy hangsúlyt fektet Partnerünk a látványvilágra is. Ez azért fontos, mert csakis a jól megkomponált, valóságos környezetben tudják a játékosok beleélni magukat a történetbe. A feladatsorok összeállításánál figyeltek arra, hogy ne csak lakatokat kelljen nyitogatniuk a résztvevőknek, hanem találkozzanak különleges, elektromosan működő megoldásokkal is, amik szervesen épülnek a történetbe.
Használjátok ki ajánlatunkat, ha már régóta ki szerettetek volna próbálni egy szabadulószobát. A Magic Rooms-ban biztosan jól fogjátok magatokat érezni. Ajánlatunkat csapatépítésre, lánybúcsúra, legénybúcsúra és szülinapra is javasoljuk.

AJÁNLATUNK:

1 óra Másnaposok szabaduló szobás játék 2-8 fő részére.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes foglalás szükséges telefonon a +36 30 984-9009 számon varázskódotok (voucherkód) megadásával. Az ajánlat hétköznap felhasználható az ünnepnapok kivételével! A Másnaposok szabadulószobát 10 éves kor felett tudjátok igénybe.

Varázskódodat mutasd be a telefonodon partnerünknél.

TUDTAD-E?…

…hogy a Magic Rooms-nál a szabadulószobák nagyon nagy területűek és több helyiségből állnak.? Van olyan szoba, ami 100 m2 -nél nagyobb és több mint 5 helyiségből áll. A történetekhez tökéletesen passzoló berendezések és gyönyörű kivitelezések is társulnak, amik egy szempillantás alatt rabul ejtenek bárkit. Nem hiszitek? Nézzetek szét a galériában, hogy magatok is meggyőződhessetek róla Kalandregénybe és filmbeillő feladatokkal készültek, olyanokkal, amik jócskán túlmutatnak az egyszerűbb kulcsos és számkódos lakatok kinyitásán. Náluk a játék soha nem merül ki annyiban, hogy bezárnak titeket egy szobába, ahol meg kell találnotok a kijutásotok kulcsát. Amint beléptek az általatok választott szobába, egyből egy történet szereplőivé is váltok. Magával ragad egy szuper sztori, beszippant egy hihetetlen küldetés. A hagyományoshoz képest Partnerünk, új szintekre emelte a szabadulást. Profi szakemberekre, művészekre bízták a díszletek és a játékok kitalálását és megvalósítását. A pályák kialakításánál többek között biztonságtechnikai elektromos eszközöket és 3D nyomtatási technológiát is használtak.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Magic Rooms

Ha szeretnétek egy kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból, és pár órára magatok mögött hagyni a szürke hétköznapokat, annak minden búját-baját, ennél mesésebb programot keresve sem találhatnátok magatoknak.

Szabaduló szobák

Szemkápráztató belső terek, különleges kalandok. Felejtsetek el mindent, amit eddig az escape játékokról tudtatok – újgenerációs szabaduló szobákban, művészi igénnyel megalkotott díszletek, magukkal ragadó történetek és valódi kreativitást követelő, izgalmas feladványok várnak titeket! Legyetek ti a kalandok főszereplői!

Tematikába illő feladatok

Partnerünknél nemcsak a díszlet, hanem az összes berendezési tárgy és a megoldandó feladatok is az adott szoba tematikájába illenek, így minden adott ahhoz, hogy száz százalékig beleéljétek magatokat a kalandokba.

A legmodernebb technológiai megoldások

Partnerünk a szabaduló szobák megalkotásához szakembereket kértek fel, akik biztonságtechnikai elektromos eszközöket és a legkorszerűbb megoldásokat (pl. 3D nyomtatási technológiát) használtak a munkájuk során. Ennek köszönhetően garantáltan a meglepetés erejével fognak hatni a rátok váró feladványok – Partnerünk soha nem alkalmaz olcsó trükköket.

Nyitvatartás:

Hétfő-vasárnap: 9:00 – 22:00

Telefon: +36 30 984 9009
Email: [email protected]

1095 Budapest, Gát utca 36.

www.magicrooms.hu

További információk

Másnaposok szabadulószoba

Másnaposok szabaduló szobás játék 2-8 fő részére

Helyszín

1095 Budapest, Gát utca 36.