-10%

Leírás

HELLO GRILL ÉTELEK!

Ti is imádjátok a grill ételeket? Ha szeretitek a nagy adagokat, Partnerünk garantáltan nem okoz csalódást és még házhoz is viszi a legfinomabb falatokat. Náluk mindent megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy jól lakjon a csapat. Fantasztikus ételek, nagy adagok. Egyedi igényeket is teljesítenek, így bárki megtalálja a számára legjobb tálakat.

 

AJÁNLATUNK:

Grill tál a Tálazótól

A grill tál tartalma: 2 db roston csirkemell, 2 db cigánypecsenye, sült cserkészkolbász, 2 db mozzarella sajt roston, párolt rizs, steakburgonya, grill zöldségek. Ajánltunkat kizárólag házhoz szállítással tudod igénybe venni.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előrendelés e-mailben: küldd el a rendelésed a varázskódod megadásával az [email protected] email címre, partnerünk 24 órán belül visszaigazolja a rendelésed.
Előrendelés telefonon: +36 1 2400 777, a voucherrel 10-től 22 óráig van lehetőségetek előrendelést leadni telefonon keresztül. Ne felejtsétek bediktálni a voucherkódot a rendeléssel egyidőben!
Rendelés leadás 24 órával a kívánt kiszállítást megelőzően!
Kiszállítási területek:
Lásd a térképen feltüntetett kerületek.

TUDTAD-E?…

…hogy az étel nyílt lángon sütése a grillezés ősibb, mint maga az emberiség. A grillezés, a nyílt tűzön sütés, a világon mindenhol ismert és elterjedt konyhai technológia. Nagyjából 30 000 évvel ezelőtt fedezte fel az emberiség a faszénkészítés módját és ez teremtette meg a grillezésnek a modern konyhatechnikában, a mai napig lényegi változtatás nélkül használt módját.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Tel.: +3612400777

Email: [email protected]

www.talazo.hu

Nyitvatartási idő:
Minden nap 10:00-22:00

Helyszín

1036 Budapest Lajos utca 98.