-6%

Leírás

HELLO TÁBLÁS CSOKOLÁDÉ FINOMSÁGOK!

Partnerünk várja minden csoki imádó jelentkezését kurzusaikra, melyek egész évben folyamatosan indulnak! Ajándékba is tökéletes.

Lesd el a csokoládékészítés rejtelmeit mesterektől! Az Ars Socolata kézműves csokoládé manufaktúra műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai táblás csokiját. Ráadásul mindezt a legkiválóbb belga csokoládé alapanyagokból, amilyet átlag boltok polcain nem is lehet beszerezni.

 

AJÁNLATUNK:

Ne csak csokid tetejére szórj ízletes feltételeket, hanem belülről is ízesítsd azt mindenféle finomsággal, amilyen táblás csokit nem kaphatnál meg sehol máshol.

A több órás kurzus résztvevői megtanulják a fortélyokat és táblás csokit öntenek. A program végén mindenki díszdobozba csomagolt ízletes csokival és kis csokoládékészítő mesterként tér haza.

A résztvevők megismerkednek a csokifajtákkal és megkóstolják őket. Betekintést nyernek a csoki történelmébe. Megtanulják mi a temperálás, hogyan lesz fényes és roppanós a csokoládé. Profi csokoládémesterek által használt polikarbonát formát használhatnak és összehasonlíthatják a szilikon formával. Mindenki maga öntheti ki olvasztott és temperált csokoládéból a csokiformát, amely egy különleges élmény.

Náluk bátran lehet kísérletezni a feltétek tengerében: a különböző fűszerek, diófélék, mogyorófajták, liofilizált gyümölcsök, aszalt gyümölcsök, csokoládépasztilla, francia drazsé, cukorszórat, mályvacukor, gumicukorka mind-mind remek választás lehet. A résztvevők belülről is ízesíthetik a csokoládéikat és több fajta csokoládéval dolgozhatnak, hiszen több csoki táblácskát is alkothatnak.

Megtudhatod tőlük azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged. A csokoládé alapanyagokat akár náluk is beszerezheted. Részletes jegyzetet adnak a tanfolyami anyagról (részvételt követően 1 héten belül emailben eljuttatják a hozzáférést), amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok. Megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is.

A programot bátran ajánlják gluténérzékenyeknek.

Laktózérzékenyektől, vegánoktól, cukorbetegektől kérjük, hogy jelentkezéskor a speciális kérést jelezzétek nekik, hiszen vegán étcsokoládé és édesítőszerrel édesített, cukormentes belga tejcsokoládé is lapul raktárukban. (Laktózérzékeny + cukorbeteg igényre nincs tökéletes megoldásuk, csak étcsokoládét tudnak felajánlani).

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített csokoládékat fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is náluk a helyed! A kézműves csokoládé az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után.

A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciáját pedig kiváló, tapasztalt cukrász oktatók biztosítják, köztük találod pl. az Ars Socolata Kft. tulajdonosát, aki a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója is egyben.

A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges a varázskód megadásával az arssocolata@gmail.com email címen.

A voucher átruházható, ajándékba is adható, de az előzetes bejelentkezést lemondani csak a program előtt minimum 5 nappal lehetséges, ellenkező esetben a voucher felhasználtnak minősül.

Minimum korhatár: 14 év
(ennél fiatalabb, cukrász érdeklődésű fiatalok jelentkezését is elfogadják). Kicsi gyerekek szülővel együtt tudnak részt venni a kurzuson (az ár személyenként értendő).

 

TUDTAD-E?…

…hogy

Milyen is az igazi kézműves csokoládé, és miért a bolti ár többszöröséért szerezhető be legtöbbször?

A kézműves csokoládét választók hajlandók kifizetni a viszonylag magas árat a minőség miatt. A tömegtermeléshez képest jóval magasabb árat több tényező is okozza. Egyrészt a kézi munkaerő esetén jóval lassabb az előállítás a gépi termeléshez viszonyítva. A következő faktor az, hogy a gyári tömegtermelés során a versenyképesség miatt kénytelenek spórolni különleges, minőségi alapanyagok magas arányán. A legtöbb manufaktúra minőségi csokoládé alapanyagot használ, amelyet a tömeggyártású csokoládék alapanyagának többszöröséért tudnak csak beszerezni. Az igazi eredeti csokoládé nem tartalmaz tejsavóport, tejzsírt vagy bármely kakaóvajat helyettesítő olcsósító összetevőt. A különbséget sok esetben csak akkor veszi észre az átlag vásárló, amikor egymás után kóstolja a bolti és a kézműves csokoládét. Ahogy borok esetén is léteznek specialisták, akik a legkisebb különbséget is észreveszik, a csokoládé ínyencek körében is találunk olyan személyeket, akik nem csak a manufakturális és gyári előállítású táblás csokoládé közötti különbséget képesek megállapítani, hanem akár a felhasznált kakaóbab származási helyét is beazonosítják.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Ars Socolata – A csokoládé művészete. Mottójuk leírja a művészet iránti szenvedélyüket. Szívüket, lelküket csokoládéba öntik, hogy kivételes és csúcsminőségű csokoládé érkezhessen minden csokoládérajongóhoz családi csokoládé manufaktúrából, ahol kizárólag prémium minőségű belga csokoládé alapanyaggal dolgoznak.

NYITVATARTÁS:

Előzetes bejelentkezés alapján.

https://arssocolata.com/

Helyszín

Budapest, Nefelejcs utca 19., 1078 Magyarország