Leírás

A 80 000 Forint értékű ajánlatot most 24 900 Forintért veheted igénybe. Most csak 6 325 Forint előleget kell fizetned, a fennmaradó 18 575 Forintot a voucher beváltásakor a helyszínen, Partnerünknél szükséges fizetni.

HELLO CSALÁDI NAPTÁRFOTÓK!

Lepd meg szeretteidet egy különleges és igazán személyes ajándékkal. Partnerünk elkészíti személyre szóló naptárotokat régi és új családi fotóitokból, akár úgy is, hogy a képek a jövőbéli önmagatokat tükrözik. Fotózhattok műteremben, a szabadban vagy bármilyen általatok választott helyen.

AJÁNLATUNK:

Családi naptár fotózás 24 900 Ft-ért a Blende Fotó Budapest – gabor* photography-tól

FONTOS:Most csak 6 325 Forint előleget kell fizetned, a fennmaradó 18 575 Forintot beváltáskor a helyszínen, Partnerünknél szükséges fizetni.

Naptár 2024-re: 12 HÓNAP! 12 ÁTÖLTÖZÉS! Egy alkalom, stúdióban, és opcionálisan egy alkalom a Millenniumi Városrészben is, hogy a naptár 12 oldala igazán ütős legyen! Sőt! Ha szeretnéd, bárhova elkísér benneteket a profi fotós.
A voucher 1 alkalmas 2 órás fotózást tartalmaz műteremben vagy a Millenniumi Városrészben 12 átöltözéssel, legalább 100 db nagy felbontású digitális fotóval, amelyből 16 db általad választottat retusálnak is, és ezek közül 12+1 (12 hónap + borító) darabból állítják össze a naptárt, amelyet PDF formátumban kapsz meg. Opcionálisan a fotózás megosztható, így műtermi ÉS szabadtéri képek is készülhetnek.
Ha szeretnéd, a naptár nyomtatását is Partnerünk intézi, a kívánt méretben és darabszámban.
Sőt! Meglévő képeid is a naptárba kerülhetnek.
Opcionálisan más helyszín is kérhető, az extra költségek figyelembe vételével.

Naptár 2025-re: 12 HÓNAP! 2-4-6-12 FOTÓZÁS! 2024-ben műteremben, a Millenniumi Városrészben vagy opcionálisan bármilyen általatok választott helyen.
A voucher 2 alkalmas 1-1 órás fotózást tartalmaz műteremben és, vagy a Millennium városrészben, legalább 50-50 db nagy felbontású digitális fotóval, amelyből 8-8 db általad választottat retusálnak is.
A további fotózások számát te határozhatod meg, elosztva az egész évre, de az alapdíjban szereplő 2 db fotózást is tervezheted 6 havonta, további fotózások nélkül.
Továbbá választhatod a negyedéves, 2 vagy 1 havi ütemezést is. Minden további alkalom (műteremben vagy a Millenniumi Városrészben) részvételi díja 12 000 Ft / alkalom, amit az adott fotózáskor kell fizetned. Más helyszín választása opcionálisan lehetséges.
Az év során készült képekből a naptárt a 12+1 fotóval, december végén (még karácsony előtt) vagy 2025. január elején kapod meg PDF formátumban vagy opcionálisan nyomtatott változatban is.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐK

 • Nyomtatott naptár (A5 / A4 / A3).
 • Hozott papír vagy digitális képek felhasználása is (digitalizálás és utómunka).
 • Több és/vagy más helyszín (az ár távolság és költségfüggő).
 • Egyedi naptár dizájn (az ár a kívánságlistától függ).

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges a voucherkód megadásával emailen: [email protected]

 • Partnerünk műterme a Ferencvárosban, a Páva utcában található. Külső helyszín: Millenniumi Városrész. Opcionálisan bármilyen más helyszín is választható.
 • Ha a vouchert a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel vár Partnerünk.
 • Időpont foglalást csak érvényes voucherkóddal és/vagy a részvételi díj (különös tekintettel az esetleges tőlük független bérleti díjak) rendezésével fogadnak el, e-mailben.
 • A magyarországi szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatja fel Partnerünk.
 • Háziállataidat is szívesen látja Partnerünk, így bátran magaddal viheted őket, hogy ők is benne legyenek a naptárban.
 • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. Az ajánlatban szereplő retusálandó fotókon felüli további fényképek retusálása. 6 főnél több résztvevő. Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt, (akár nagy) méretben a kiválasztott fotókból. Hétvégi időpont foglalás.
 • Műtermi fotózás esetén a berendezés, háttér  vagy bármi más megrongálásának a költsége a megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg.
 • Ha szeretnéd, a fotózás előtt egyeztethetitek az elképzeléseket, legyen szó helyszínekről, ruhákról, kellékekről vagy bármi másról.

Lemondási feltételek – TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem mész el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintik. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (ha értesíted Partnerünket). Műterem foglalás lemondási díja az adott műterem szabályzata alapján lehetséges.

A szolgáltatás további részletei tekintetében a honlapukon megtalálható (www.gaborphotography.hu) Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) az irányadók.

TUDTAD-E?…

…hogy a  naptár megjelenési formája az évezredek során a technika, technológia függvényében változott. Manapság a legelterjedtebb forma a papíralapú, nyomdai úton készített naptár. A legtöbb naptár jelöli az adott ország ünnepnapjait, munkaszüneti és szabadnapjait, a hetek számát. A naptárak különféle csillagászati utalásokat (pl. holdtölte vagy telihold, napkelte jelölése, időpontja naponként) is tartalmazhatnak.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Tel.: +36-30 680-0861

Email: [email protected]

Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography, Blende Fotó Suli – gabor photography

Instagram: gabor.steiner.photo

Facebook Messenger: GaborSteinerHun

Helyszín

1094 Budapest, Páva u. 37.