-10%

Leírás

HELLO KÉZMŰVES FAGYLALTOK!

Partnerünk várja minden fagyi imádó jelentkezését kurzusaikra! Csapjatok le ajánlatunkra, ha ti is meg szeretnétek tudni a fagylalt készítés trükkjeit és friss alapanyagokból szeretnétek mennyei kézműves, adalékanyagmentes fagylaltot készíteni. Ajánlatunkat akár csapatépítésre, lánybúcsúra vagy magatoknak is megvásárolhatjátok.

Hogyan készíthet bárki házi körülmények között, ipari profi fagylaltgép használata nélkül és ráadásul teljesen adalékanyag mentesen mennyeien krémes, tökéletes állagú és ízű főzött fagylaltot? Partnerünk nem ismer kompromisszumokat. Legalább egy Häagen-Dazs jégkrém minőséget fogtok alkotni, amely szintén állományjavítók, lazító- és tartósítószerek nélkül, kizárólag a legjobb minőségű, friss alapanyagokból, mint például a friss tejszín, a tojássárgája, vagy tejből készül. Ám ezentúl a Häagen-Dazs jégkrém hihetetlen magas árát a kurzuson elsajátított trükkök és receptek segítségével meg tudja minden résztvevő spórolni, hiszen sokkal olcsóbban otthoni körülmények között is el lehet e minőséget érni.

AJÁNLATUNK:

Mindenki álma, hogy igazi kézműves fagylaltja napok, hetek múlva is ugyanolyan krémes legyen, mint a bolti fagylaltok, viszont ne tartalmazzon semmilyen káros összetevőt vagy adalékanyagot.

 • A több órás kurzus résztvevői megtanulják a főzött fagylalt receptjét és a fortélyokat. A program végén mindenki kis cukrászként tér haza. Egészséges élelmiszerek iránt érdeklődők számára kihagyhatatlan tanfolyam! Megtudhatod Partnerünktől azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. Részletes jegyzetet kaptok a tanfolyami anyagról, amiben a recepteket is megtaláljátok.
 • Tojást használtok a tanfolyam során, mogyorót, diót, szóját viszont nem fogtok használni, így ilyen ételallergiában szenvedőknek is remek alkalom ez a tanfolyam új receptek elsajátítására. Gluténérzékenyeknek is ajánlják a tanfolyamot. Tejérzékenyeknek kókuszfagylaltot vagy szorbetet ajánlanak a kurzuson, de otthon akár laktózmentes alapanyagokra is lecserélhetitek a tejes fagylaltok összetevőit.
 • A fagylalt az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után egy otthoni kis fagyigép segítségével. Szándékosan csak olyan alapanyagokkal dolgoztok, amit élelmiszerüzletben könnyen be tudsz szerezni, és nem fogtok profi fagylaltgépet sem használni, csak otthoni kis fagyigépet. Ennek ellenére mégis egy mennyei ínyencséget fogsz alkotni otthon mindig. Ráadásul megfizethetetlen érték, hogy nem kell többé a bolti jégkrémek dobozán levő összetevő listában az E betűket számolgatnod. Partnerünknél még az állományjavító is tiltott dolog.
 • A programot végül megkoronázzátok egy csoki temperálással, amelyből látványos díszeket alkottok az elkészült fagylalt kelyheitekhez.
 • A temperálás trükköket is megismerhetitek a fagylalt tanfolyamon.
 • A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és az édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciáját pedig kiváló, tapasztalt cukrász oktatók biztosítják, köztük találod pl. az Ars Socolata Kft. tulajdonosát, aki a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója is egyben.
 • Partnerünk oklevelet ad, amennyiben korábban megkapják a résztvevők nevét.
 • A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges varázskódotok (voucher kód) megadásával az [email protected] email címen.

Varázskódodat mutasd be a telefonodon partnerünknél.

A voucher átruházható, ajándékba is adható, de az előzetes bejelentkezést lemondani csak a program előtt minimum 5 nappal lehetséges, ellenkező esetben a voucher felhasználtnak minősül. 

Varázslatos információk:

 • Minimum korhatár: 14 év (Ennél fiatalabb tinédzserek jelentkezését is elfogadja Partnerünk, ha tapasztaltabb cukrász érdeklődésűek. Kisebb gyerekek szülői kisérettel vehetnek részt, abban az esetben is személyenként értendő az ár).
 • A kurzusok rendszeresen hétköznap délutáni és hétvégi időpontokkal indulnak, a jelentkezők igényeihez próbál Partnerünk kapacitás függvényében igazodni.
 • (Gyermekes) családok, kisebb összetartozó csoportok, csapatok számára (5 főtől) külön kurzust indít Partnerünk. Ők a foglaltsági naptár szabad napjai, időszakai közül válogathatnak.

TUDTAD-E?…

…hogy mi is a kézműves főzött fagylalt és jégkrém? És mi az “arany árban” beszerezhető adalékmentes jégkrém, amiből mindössze 1-2 márkában lehet ilyen jégkrémet találni Magyarországon a magas árfekvés miatt? Manapság nagyon divatos a “kézműves fagylalt”. Attól, hogy a cukrász kézzel rakja bele a gombócot a tölcsérbe, nyilván nem nevezhető kézművesnek a fagylalt. A kézműves fagylaltnak meg kell felelni bizonyos feltételeknek: nem lehet benne például mesterséges színezék és aroma, édesítőszer és ízfokozó vagy habosító anyag, hogy térfogatát akár három-négyszeresére növeljék. Állományjavítóként viszont felhasználható szentjánoskenyérmag-liszt (hatalmas a duzzadóképessége, így már kis mennyiségű E 410 is stabil gélszerű anyaggá változtatja a folyadékot), az alginátok (élelmiszerekben sűrítőanyagként, stabilizálószerként, zselésítő anyagként, valamint emulgeálószerként használják E400 néven) és a gyümölcspektin. Az állományjavító felhasználása nélkül készült kézműves fagylalt / jégkrém valóban adalékanyagmentes, amelyet a kurzuson készítetek.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Ars Socolata – A csokoládé művészete. Mottójuk leírja a művészet iránti szenvedélyüket. Szívüket, lelküket csokoládéba öntik, hogy kivételes és csúcsminőségű csokoládé érkezhessen minden csokoládérajongóhoz családi csokoládé manufaktúrából, ahol kizárólag prémium minőségű belga csokoládé alapanyaggal dolgoznak.

NYITVATARTÁS:

Előzetes bejelentkezés alapján.

https://arssocolata.com/

Helyszín

Budapest, Nefelejcs utca 19., 1078 Magyarország