-9%

Leírás

HELLO APRÓ KREATÍV FINOMSÁGOK!

Partnerünk várja minden csoki imádó jelentkezését kurzusaikra, melyek egész évben folyamatosan indulnak! Ajándékba is tökéletes.

Hiánypótló ez a tanfolyam, mivel a szokásos bonbon tanfolyamokon nem lehet elsajátítani a bonbon festést, ráadásul több technikát is megtanítanak. Minden munkafolyamatban részt tudsz venni és a saját bonbonjaidat elkészíteni, amiket végül díszdobozban haza is vihetsz.

AJÁNLATUNK:

Mit is rejteget ez a tanfolyam?

A tanfolyam teljes egészében lefedi a normál bonbon tanfolyamuk anyagát, festési technikákkal kiegészítve, így ez a tanfolyam időben is hosszabb mint a bonbon tanfolyamuk.

Ahogy a normál bonbon / táblás csokoládé tanfolyamukon is, a temperálás trükköket is megismertetik és erről jegyzetet is adnak résztvevőiknek.

A kurzus kb 4 órája során

  1. Festett bonbonokat készítetek ét- vagy fehércsokoládéból.
  2. Fehér csokoládéra is mintákat varázsoltok transzfer fóliával.
  3. Több fajta kézi technikával és festékszóró pisztoly segítségével is alkottok szebbnél-szebb bonbonokat.

Mi más teszi még különlegessé ezt a tanfolyamot?

– több fajta festékkel és eszközzel készítitek el a különböző festéseket
– kipróbáljátok a maszkolást
– elsajátítod náluk több ganache (töltelék) receptjét
– bonbonjaidat díszdobozban hazaviheted
– trükköket, fortélyokat mutatnak be, hogyan lehet a drága eszközöket otthon házi módszerekkel és olcsó megoldással helyettesíteni
– megismeritek a csokoládé történetét
– különböző csokoládékat lehet náluk kóstolni, megismerni
– más manufaktúrák kurzusaival ellentétben a kurzuson nem csak egy, hanem kétfajta temperált csokoládéval lehet dolgozni
– megmutatják az otthoni sikerhez milyen alapanyagokra lesz majd szükséged, és azokat a kurzus után akár náluk beszerezheted
– részletes jegyzetet adnak a tanfolyami anyagról (részvételt követően 1 héten belül emailben eljuttatják a hozzáférést), amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok, így jegyzetelni sem kell a tanfolyam során
– megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is, amikhez nincs szükséged gránit vagy márványlapra otthon
– a legkiválóbb belga csokoládéval dolgoztok
– hűsítő italok, kávé, ásványvíz gondoskodik még arról, hogy tökéletesen érezd magad náluk

A programot bátran ajánlják gluténérzékenyeknek.

A kurzuson két fajta csokoládéval is dolgoznak: étcsokival és fehér csokoládéval.

Kötényt biztosítanak a tanfolyam időtartamára, ám ettől függetlenül olyan ruházatot javasolnak, aminek nem gond, ha festékes lesz.

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített bonbonokat fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is náluk a helyed!

A sikered garanciáját pedig kiváló, tapasztalt cukrász oktatók biztosítják, köztük találod pl. az Ars Socolata Kft. tulajdonosát, aki a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója is egyben.

Vásárold meg a tanfolyamot magadnak vagy ajándékba! Vegyél részt barátaiddal a programon!

Oklevelet adnak, amennyiben korábban megkapják a résztvevők nevét.

A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges a varázskód megadásával az [email protected] email címen.

A voucher átruházható, ajándékba is adható, de az előzetes bejelentkezést lemondani csak a program előtt minimum 5 nappal lehetséges, ellenkező esetben a voucher felhasználtnak minősül.

Minimum korhatár: 14 év
(ennél fiatalabb, cukrász érdeklődésű fiatalok jelentkezését is elfogadják). Kicsi gyerekek szülővel együtt tudnak részt venni a kurzuson (az ár személyenként értendő).

TUDTAD-E?…

…hogy

Milyen is az igazi kézműves csokoládé, és miért a bolti ár többszöröséért szerezhető be legtöbbször?

A kézműves csokoládét választók hajlandók kifizetni a viszonylag magas árat a minőség miatt. A tömegtermeléshez képest jóval magasabb árat több tényező is okozza. Egyrészt a kézi munkaerő esetén jóval lassabb az előállítás a gépi termeléshez viszonyítva. A következő faktor az, hogy a gyári tömegtermelés során a versenyképesség miatt kénytelenek spórolni különleges, minőségi alapanyagok magas arányán. A legtöbb manufaktúra minőségi csokoládé alapanyagot használ, amelyet a tömeggyártású csokoládék alapanyagának többszöröséért tudnak csak beszerezni. Az igazi eredeti csokoládé nem tartalmaz tejsavóport, tejzsírt vagy bármely kakaóvajat helyettesítő olcsósító összetevőt. A különbséget sok esetben csak akkor veszi észre az átlag vásárló, amikor egymás után kóstolja a bolti és a kézműves csokoládét. Ahogy borok esetén is léteznek specialisták, akik a legkisebb különbséget is észreveszik, a csokoládé ínyencek körében is találunk olyan személyeket, akik nem csak a manufakturális és gyári előállítású táblás csokoládé közötti különbséget képesek megállapítani, hanem akár a felhasznált kakaóbab származási helyét is beazonosítják.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Ars Socolata – A csokoládé művészete. Mottójuk leírja a művészet iránti szenvedélyüket. Szívüket, lelküket csokoládéba öntik, hogy kivételes és csúcsminőségű csokoládé érkezhessen minden csokoládérajongóhoz családi csokoládé manufaktúrából, ahol kizárólag prémium minőségű belga csokoládé alapanyaggal dolgoznak.

NYITVATARTÁS:

Előzetes bejelentkezés alapján.

https://arssocolata.com/

Helyszín

Budapest, Nefelejcs utca 19., 1078 Magyarország