-19%

Leírás

HELLO ÉVA ÉS BÖBE SZÉPSÉGKUCKÓ!

Biztos vagy benne, hogy a bőrápolási rutinod valóban működik? Látod már a termékek valódi hatását magadon? Érzed a külső-belső változást? Ha a válaszod NEM, akkor itt az ideje változtatni! Ne vesztegesd az idődet hatástalan módszerekkel, amikor elérheted a bizonyított eredményeket is melyben Éva és Böbe lesz a segítségedre.

AJÁNLATUNK

30 perces nyak-váll-hát masszázs

A stresszoldó masszázs célja,hogy a vendég kicsit kiszakadjon a napi rutinból és magára összpontosítson.

A választott illóolaj sokféle gyógyhatással rendelkezik. Az illóolajokat évszázadok óta használják az aromaterápiában, mivel az olaj aromája belélegezve nyugtatja és ellazítja a lelket.

Választható olajok:

  • citromfűolaj
  • borsmentaolaj

A masszázs menete: A klasszikus svédmasszázs fogásait alkalmazva az egész hátat átmasszírozva, különös gondot fordítva a lapocka átdolgozására és kilazítására.

Masszázs ellenjavallatok: láz, fertőző betegség, akut gyulladás, daganatos megbetegedés, friss trauma, műtét utáni állapot, vérzékenység, véralvadásgátló szedése. Be nem állított magas vérnyomás, szív-és keringési problémák, visszeresség, terhesség első 3 hónapjában, menstruáció.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

A voucher 2025.03.31-ig érvényes.

Feltételek a voucher beváltásához:

A felhasználónak a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ehhez nem járulsz hozzá, úgy a szolgáltatást nem veheted igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

Előzetes bejelentkezés szükséges :+36-30-2258621 telefonszámon

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt 48 órával lehetséges. Ellenkező esetben az alkalom felhasználtnak minősül.

TUDTAD-E?…

… hogy a rendszeres, szakértő által elvégzett masszázs által javul az életminőség és a kedélyállapot? Elképesztő, hogy kellemes környezetben, ellazulva is elérhető ez, anélkül, hogy bármiféle fájdalmas beavatkozáson kelljen túlesned.

Éva és Böbe Szépségkuckó

1138 Budapest, Esztergomi út 42.

+30 343 8967

www.facebook.com/Éva és Böbe

További információk

Éva és Böbe Szépségkuckó

30 perces nyak-váll-hát masszázs

Location

Budapest, Esztergomi út 42, 1138 Magyarország