-62%

Leírás

HELLO KOMPLETT DIOPTRIÁS SZEMÜVEG! 

Ugye te is hallottad már a mondást, hogy egy jó szemüveg öltöztet? Ez bizony így is van, a mai modern, széles keretválaszték között mindenki megtalálja a stílusának megfelelő keretet! Egy jól megválasztott dioptriával nem csak a látásod lesz élesebb de a hozzéd illő kerettel a megjelenésed is tökéletes lesz – nem beszélve arról, hogy az idő előtti kimerülést és a fejfájásokat is megspórolod magadnak!

Partnerünk, a Totál Optika profi szakemberei ezen ajánlat keretében nem csak hogy felmérik a számodra szükséges dioptriát, de több, mint 150 féle szemüvegkeret közül segítenek kiválasztani az egyéniségedhez leginkább passzolót, és a helyszínen el is készítik számodra a vadonatúj szemüvegedet.

 

AJÁNLATUNK:

Dioptriás személyre szabott szemüveg látásvizsgálattal

  • 1,5 törésmutatójú, felületkeményített réteg
  • Normál vastagságú, szférikus vagy cylinderes lencsével (+6,00 sph. dioptriától, -6.00 sph dioptriáig, +2 cylinderig)
  • Több, mint 150 szemüvegkeretből választhatsz, maximum 12 000 Ft értékben, a helyszínen készített látásvizsgálat eredménye alapján. Amennyiben 12000 Ft feletti értékű szemüvegkeretet választanál, úgy a különbözet a helyszínen, Partnerünknél fizetendő.
  • A látásvizsgálat csak 14 év felett végezhető el.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

 

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon, személyesen a helyszínen, vagy emailben. Telefon/email : +36-1-215-4327, email: [email protected]. A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a voucher felhasználtnak minősül.

Varázskódodat mutasd be a telefonodon partnerünknél.

TUDTAD-E?…

… hogy a dioptria valójában egy fizikai mértékegység, amelyet a lencsék és görbült felszínű tükrök esetében használnak a fizikában. Az elnevezést pedig már 1611-ben a híres tudós, Johannes Kepler – aki maga is rövidlátó volt – használta először Optika című művében, amelyben leírja a szem működését, a látáshibákat és a szemüveglencsék működését, ezzel tudományos szintre emelve az optikát. Ezúton is köszönjük minden rövid-és távollátó nevében. 🙂

SZOLGÁLTATÓRÓL:

NYITVATARTÁS:

Hétfő – Péntek: 10-18

Szombat: 9-13

Vasárnap: Zárva

Totál Optika

1082 Budapest Baross utca 86.

+36-1-215-4327

[email protected]

http://totaloptika.hu/

https://www.facebook.com/TotalOptika/?locale=hu_HU

 

További információk

Személyre szabott dioptriás szemüveg

Személyre szabott dioptriás szemüveg látásvizsgálattal

Helyszín

Budapest, Baross utca 86, 1082 Magyarország