-18%

Leírás

HELLO KÉNYEZTETŐ HÉTKÖZNAPOK A RUDAS BISTROBAN! 

Ugye Te is egyet értesz azzal, hogy szerencsére nincs az kőbe vésve sehol sem, hogy ne kényeztethetnénk magunkat bármikor egy kis wellness programmal, sőt! Szerencsére a város szívében lehetőséged van arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a napból, élvezd a fantasztikusan finom ételeket és a wellness élményt, ráadásul mindezt Budapest szívében, így még az utazással sem kell bajlódni.

Ha Te is imádod a különlegesen finom ételeket és a pihentető wellnesst, akkor semmiképp se hagyd ki Partnerünk, az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a Gellért-hegy lábánál elhelyezkedő, csodás dunai panorámával rendelkező Rudas Bistro ajánlatát! Látogass el a világhíres, közel 500 éves, Rudas Fürdőbe, mártózz meg az 1500 méter mélyről eredő Juventus termálvízben és utána kóstold meg kulináris különlegességeiket!

Élmény a négyzeten!

 

AJÁNLATUNK:

Hétköznapi wellness + a’la carte étel csomag a Rudas Bistroban 1 fő részére 

 • A la carte 3 fogásos ételsor (előétel/leves, főétel, desszert)
 • Az étterem nyitvatartási ideje: 11:00–20:00, a brunch étkezés 11:00–20:00 között lehetséges
 • Hatalmas wellnessélmény: A Rudas fürdő wellness területeire szóló (11:00-20:00) fürdőjegy (uszoda, új wellnessrészleg, Nemzetközi Szaunavilág, panoráma medence). /A voucher a török fürdőbe való belépést nem tartalmazza!/
 • Az ebédet vagy vacsorát a fürdőzés megkezdése előtt vagy után utcai ruhában, vagy fürdés közben is el lehet fogyasztani, fürdőruhában is tudtok étkezni, a saját kényelmed érdekében köntöst vigyél magadnak
 • Az ajánlat csak hétköznapra érvényes

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes bejelentkezés szükséges a varázskód megadásával az [email protected] e-mail címen! Fontos: Érdemes partnerünknél több hétre előre időpontot egyeztetni a nagy foglaltságra való tekintettel!

Kizárt időszakok (mindkét csomagnál): ünnepnapok és munkaszüneti napok

2024. augusztus 1. és 2024. augusztus 16., illetve 2024. augusztus 21. és 2024. augusztus 25. közötti időszakban: Pénteki koedukált nyitvatartással üzemel a fürdő, így a törökfürdő is használható, felár megfizetése ellenében 2.700 Ft/fő (helyszínen fizetendő)

2024. augusztus 17. és 2024. augusztus 20. közötti időszakban a Fürdő ünnepi nyitvatartással és kiemelt, ünnepi jegyárral üzemel. Ebben az időpontban csak hétvégi voucherrel tudjátok ajánlatunkat igénybe venni.

A Rudas Bistro és a fürdő két külön jogi személy, ezért a fürdő a voucherekkel kapcsolatban semmilyen tájékoztatást nem tud adni, kérjük a Bistrot keresd kérdéseiddel kapcsolatban a megadott elérhetőségeken!

Felhasználás előtt kérjük ellenőrizd a fürdő és az étterem aktuális nyitvatartását!

Varázskódodat tartalmazó voucheredet mutasd be a helyszínen partnerünknél!

Varázslatos információk:

 • Fürdőjegyedet a felhasználás napján lehet átvenni 10:30-tól a Bistróban
 • A fürdőjeggyel 11:00–20:00 között lehet igénybe venni a Rudas Fürdő koedukált wellness területeit
 • Előzetes időpontfoglalás szükséges (érkezés előtt legalább 4-5 nappal)
 • A Rudas Bistro fenntartja a jogát, hogy esetleges zárt körű rendezvény esetén a már lefoglalt időpontot átfoglalja egy másik –a vásárlóval előre egyeztetett –időpontra
 • 14 év alattiak nem látogathatják a Rudas fürdőt

Felárak:

 • A Rudas Fürdő minden hét pénteken koedukált nyitva tartással, török fürdő és wellness együttes használata mellett emelt jegyárral üzemel. A megvásárolt hétköznapra szóló fürdőzéssel egybekötött utalványt 2.700 Ft/fő felár megfizetése mellett tudjátok pénteki napokon felhasználni. A felárat a beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.
 • Az ajánlat a’la carte csomag része csak ételt tartalmaz. Ital fogyasztás esetén ennek összege a helyszínen, Partnerünknél fizetendő.

TUDTAD-E?…

… hogy a Rudas fürdőhöz korábban palackozóüzem is tartozott, ezt az épületrészt építették át teljesen 2014-ben teljesen, hogy minden modern igényeket kielégítő wellness részleggé váljon!

 

SZOLGÁLTATÓRÓL:

+36-30-016-0125

[email protected]

www.rudasbistro.hu

További információk

Wellness- és a'la carte étel élménycsomag

Hétköznapi wellness + a’la carte menü, Hétvégi wellness + a’la carte étel menü

Helyszín

Budapest, Döbrentei tér 9, Magyarország