-18%

Leírás

HELLO PÁRATLAN GASZTRO ÉLMÉNY! 

A Duna-part mellett fekvő Rudasból elénk táruló festői panoráma felejthetetlen és lenyűgöző! Képzeld el, hogy ebben a gyönyörű panorámában fürdőzve fogyaszthatjátok el Partnerünk, a Rudas Bistro ellenállhatatlan finomságait! Ha ti is szerelmesei vagytok a páratlan gasztro élményeknek, akkor ne hagyjátok ki Partnerünk ajánlatát és válasszatok szabadon a szezonálisan változó, folyamatosan frissülő étlapról!

A Rudas Bistro-ban csak és kizárólag kitűnő minőségű alapanyagok és ízkombinációk végtelen variációjával fogsz találkozni. Itt minden rólatok szól! A Rudas Bistro hatalmas gasztronómiai szaktudással rendelkező séfe és csapata a modern magyar és nemzetközi konyha ízei mellett bármilyen a speciális igényekre is nagy hangsúlyt fektetnek.

AJÁNLATUNK:

Exkluzív vacsora a Rudas Bistro-ban 2 fő részére; a’la carte étlapról ételfogyasztás és 1-1 pohár választható itallal (limonádé, sör vagy bor): 

  • Hello Varázs voucherünkkel szabadon, a számotokra légínycsiklandóbb ételek közül válogathattok a Rudas Bistro aktuális étlapjáról 12.000 Ft értékben
  • Továbbá fejenként egy finom pohár limonádét, egy hideg sört vagy egy kellemes bort is választhattok magatoknak

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes asztalfoglalás szükséges telefonon: +36 30 016 0125 vagy e-mailben: [email protected] email címen varázskódotok (voucherkód) megadásával.

A Rudas Bistro fenntartja a jogát, hogy esetleges zártkörű rendezvény esetén a már lefoglalt időpontot átfoglalja egy másik- a vásárlóval előre egyeztetett- időpontra.

A voucher 2 fő részére szól, a 12.000Ft feletti fogyasztás a helyszínen partnerünknél fizetendő! Ajánlatunk tartalmazza a 12% szervízdíjat.

Varázskódodat mutasd be a telefonodon partnerünknél

TUDTAD-E?…

… hogy a Rudas fürdő nemzetközi filmes jelenetek otthonául is szolgált az elmúlt évtizedekben? Az Arnold Schwarzenegger főszereplésével, még 1988-ban bemutatott film nyitójeleneteit, valamint a Borgiák című sorozat első évadában látható nápolyi fürdőjelenetet is a Rudas fürdőben forgatták!

SZOLGÁLTATÓRÓL:

+36-30-016-0125

[email protected]

www.rudasbistro.hu

További információk

Exkluzív vacsora a Rudas Bistroban

Exkluzív vacsora a Rudas Bistroban 2 fő részére

Helyszín

Budapest, Döbrentei tér 9, Magyarország