-20%

Leírás

HELLO Roger’s Brunch Étterem! HELLO FINOMSÁGOK! 

Van számodra egy igazán különleges belvárosi gasztro kikapcsolódást nyújtó élményünk, egy nagyon kedves kisállatbarát helyen, ahol még az étterem névadója is egy igazán cukorfalat kis „főnök” Roger kutyus. 🙂

Ha egy nagyon finomat reggeliznél, legyen az Crouque Madame, esetleg egy kiadós angol reggeli, vagy egy édesszájúaknak kínált Amerikai Palacsinta, akár egy lazítós Lazy Bagel, akkor ezzel az egyedi ajánlatunkkal a megfelelő helyet fogod megtalálni. A Roger’s azonban nem csak egy reggeliző, hanem egy igazi Brunch étterem a belváros szívében ahol napszaknak megfelelően a legkülönfélébb gasztro ízeket kóstolhatod. Ebédre esetleg érdekel egy BBQ csirkemell, vagy egy Roger burger? – igen jól hallottad egyenes a főnök Roger adja hozzá a nevét:D – Egyébként ő itt Roger főnök amint a munkafolyamatokat ellenőrzi, majd utána jól megérdemelt pihenőjét tölti (reméljük nem kapunk ki tőle amiért ez a lesi fotó elkészült…:))

Roger természetesen a vegetáriánusokra és a vegánokra is gondolt, így ha egy finom salátát ennél, vagy esetleg egy Veggie Burgert itt azt is megtalálod és ebben sem fogsz csalódni sőőt.
Amennyiben este fele mennél Rogerékhez és csak koktéloznál, söröznél, boroznál egy jót a barátokkal, úgy Rogerék party módba kapcsolva hozzák majd a finom signature koktélokat, vagy amit épp kívántok.

AJÁNLATUNK:

A’ la carte étel-ital fogyasztás 8000Ft értékben 1 fő részére az aktuális étel-ital lapról.
Egy voucher egy fő részére szól, ha többen mennétek, úgy annyi vouchert vásároljatok ahányan enni-inni szeretnétek kedvezményesen a Roger’s-ben.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Fontos, erre figyeljetek!

Előzetes asztalfoglalás szükséges telefonon a +36 30 346 7916 telefonszámon, a varázskódod megadásával.

A voucherrel ízlésed szerint szabadon válogathatsz partnerünk aktuális étel és itallapjáról 8000FT értékben. A kedvezményes voucher 1 fő részére szól, amennyiben többen mentek, úgy annyi vouchert vásároljatok ahányan fogyasztani szeretnétek az a’la carte étel-ital kínálatból.

A 8000Ft/voucher feletti fogyasztás a helyszínen partnerünknél fizetendő! Ajánlatunk tartalmazza a 12%-os szervízdíjat.

Voucherkódodat mutasd be a helyszínen partnerünknél!

TUDTAD-E?…

… hogy a Roger’s Brunch Étteremmel közös együttműködésünk az első olyan, ahol egy kutyuli, nevezetesen a néveadó Roger kutyus „jóváhagyásával” történt a szerződésünk aláírása. 🙂 Innen is nagyon szépen köszönjük a Roger’s csapatának és persze magának Roger kutyának. 🙂

SZOLGÁLTATÓRÓL:

+36 30 346 7916

[email protected]

https://www.facebook.com/rogersbudapest

NYITVATARTÁS:

Hétfőtől-Péntekig: 10:00-22:00 óráig

 

Helyszín

Budapest, Roger's, Paulay Ede utca, Magyarország