-21%

Leírás

HELLO ICI-PICI FINOMSÁGOK!

Partnerünk várja minden csoki imádó jelentkezését kurzusaikra, melyek egész évben folyamatosan indulnak! Ajándékba is tökéletes. Igazi hiánypótló és több szempontból is egyedülálló ez a trüffel tanfolyam, mivel két tanfolyam anyagát öntötték egyetlen kurzusba. Másik különlegessége, hogy sok olyan különböző ritkán tanított technikát lehet elsajátítani a workshop során, ami a szokásos bonbon tanfolyamoknak nem része. Minden munkafolyamatban részt tudsz venni és a saját trüffeljeidet elkészíteni, amiket végül díszdobozban haza is vihetsz.

Ahogy a normál bonbon / táblás csokoládé tanfolyamukon is, a temperálás trükköket is megismertetik és erről jegyzetet is adnak résztvevőiknek. Azoknak is ajánlják e tanfolyamot, akiknek nincs otthon polikarbonát vagy szilikon formájuk a bonbon öntéshez, mégis szeretnének egyedülálló, különleges bonbonokat és trüffeleket készíteni. Illetve a bonbon tanfolyamukon már végzett kurzustagjaik számára is kitűnő lehetőség e tanfolyam új fortélyok elsajátítására.

 

AJÁNLATUNK:

Mit is rejteget ez a tanfolyam? A workshop 3-4 órája során:

1. Díszített vágott bonbonokat (ganache krémbonbont) készítetek:

 • elsajátítod náluk több ganache receptjét, a keretbe töltés és a szeletelés módját
 • a ganache-t temperált csokiba mártjátok
 • díszítitek aprított magvakkal, liofilzált és aszalt gyümölcsökkel, ételfestékkel
 • díszítitek színes transzfer fóliával
 • díszítitek struktúra fóliával

2. Töltött trüffel golyókat is készítetek:

 • ganache-t főztök
 • megtöltitek a trüffel shell csokoládé golyókat
 • befeditek őket
 • csokiba mártjátok
 • díszítitek

Mi más teszi még különlegessé ezt a tanfolyamot?

 • trükköket, fortélyokat mutatnak be, hogyan lehet az amúgy egyenként sok százezer forintokért beszerezhető eszközöket otthon házi módszerekkel helyettesíteni
 • megismertetik a csokoládé történetét
 • különböző csokoládékat lehet náluk kóstolni, megismerni
 • bonbonjaidat, trüffeljeidet díszdobozban hazaviheted
 • más manufaktúrák kurzusaival ellentétben a kurzuson nem csak egy, hanem kétfajta temperált csokoládéval lehet dolgozni
 • megmutatják az otthoni sikerhez milyen alapanyagokra lesz majd szükséged, és azokat a kurzus után akár náluk is beszerezheted
 • részletes jegyzetet adnak a tanfolyami anyagról (részvételt követően 1 héten belül emailben eljuttatják a hozzáférést), amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok
 • megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is, amikhez nincs szükséged gránit vagy márványlapra otthon
 • a legkiválóbb belga csokoládéval dolgoznak
 • hűsítő italok, kávé, ásványvíz gondoskodik még arról, hogy tökéletesen érezd magad náluk

A programot bátran ajánlják gluténérzékenyeknek. Laktózérzékenyeknek és vegánoknak is ajánlják a kurzust, hiszen vegán étcsokoládé lapul raktárukban.

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített trüffeleket fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is náluk a helyed! A sikered garanciáját kiváló, tapasztalt cukrász oktatók biztosítják, köztük találod pl. az Ars Socolata Kft. tulajdonosát, aki a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója is egyben. Vásárold meg a tanfolyamot magadnak vagy ajándékba! Vegyél részt barátaiddal a programon! Oklevelet adnak, amennyiben korábban megkapják a résztvevők nevét.

A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges a varázskód megadásával az [email protected] email címen.

A voucher átruházható, ajándékba is adható, de az előzetes bejelentkezést lemondani csak a program előtt minimum 5 nappal lehetséges, ellenkező esetben a voucher felhasználtnak minősül.

Minimum korhatár: 14 év
(ennél fiatalabb, cukrász érdeklődésű fiatalok jelentkezését is elfogadják). Kicsi gyerekek szülővel együtt tudnak részt venni a kurzuson (az ár személyenként értendő).

TUDTAD-E?…

…hogy milyen is az igazi kézműves csokoládé, és miért a bolti ár többszöröséért szerezhető be legtöbbször? A kézműves csokoládét választók hajlandók kifizetni a viszonylag magas árat a minőség miatt. A tömegtermeléshez képest jóval magasabb árat több tényező is okozza. Egyrészt a kézi munkaerő esetén jóval lassabb az előállítás a gépi termeléshez viszonyítva. A következő faktor az, hogy a gyári tömegtermelés során a versenyképesség miatt kénytelenek spórolni különleges, minőségi alapanyagok magas arányán. A legtöbb manufaktúra minőségi csokoládé alapanyagot használ, amelyet a tömeggyártású csokoládék alapanyagának többszöröséért tudnak csak beszerezni. Az igazi eredeti csokoládé nem tartalmaz tejsavóport, tejzsírt vagy bármely kakaóvajat helyettesítő olcsósító összetevőt. A különbséget sok esetben csak akkor veszi észre az átlag vásárló, amikor egymás után kóstolja a bolti és a kézműves csokoládét. Ahogy borok esetén is léteznek specialisták, akik a legkisebb különbséget is észreveszik, a csokoládé ínyencek körében is találunk olyan személyeket, akik nem csak a manufakturális és gyári előállítású táblás csokoládé közötti különbséget képesek megállapítani, hanem akár a felhasznált kakaóbab származási helyét is beazonosítják.

 

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Ars Socolata – A csokoládé művészete. Mottójuk leírja a művészet iránti szenvedélyüket. Szívüket, lelküket csokoládéba öntik, hogy kivételes és csúcsminőségű csokoládé érkezhessen minden csokoládérajongóhoz családi csokoládé manufaktúrából, ahol kizárólag prémium minőségű belga csokoládé alapanyaggal dolgoznak.

NYITVATARTÁS:

Előzetes bejelentkezés alapján.

https://arssocolata.com/

Helyszín

Budapest, Nefelejcs utca 19., 1078 Magyarország