-16%

Leírás

HELLO SÖRÖZÉS, EB, BARÁTOK!

Budapest egyik legújabb bárja invitál téged és barátaidat egy kellemes sörözős meccsnézős alkalomra! Hamarosan itt a foci EB, és hogy is lehetne a legautentikusabb módon szurkolni, mint egy remek hangulatú bárban a barátokkal sörözve. Természetesen partnerünk az EB előtt és után is szívesen vár benneteket bármilyen más focimeccsről, sporteseményről, vagy egyszerűen csak egy baráti sörözésről legyen szó. Ajánlatunkkal garantáltan nem marad száraz a torkotok! Partnerünknél az Erzsébet körúton a helyetek, hiszen 8 x 0.5 l sörrel vár benneteket és ti is tudjátok, hogy AZ ÉJJEL SOHA NEM ÉRHET VÉGET!

 

AJÁNLATUNK:

Sörözés meccsnézés közben a barátokkal a R2 Café and Bar Budapest-ben, 8x 0,5 l csapolt sör

Választható csapolt sörök:

  • Dreher Gold
  • Pilsner Urquell
  • Dreher meggy

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes asztalfoglalás szükséges telefonon a vouchereden szereplő varázskódod megadásával a +36 70 614 3636 telefonszámon. Varázskódodat mutasd be a telefonodon partnerünknél.

TUDTAD-E?…

…hogy az R2 Café and Bar Budapest minden héten élő zenével kedveskedik vendégeinek, de tartanak karaoke, dj-night, és bollywood esteket is. Partnerünknél két tv is fel van szerelve, így egyszerre akár két különböző meccset is lehet náluk nézni.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

R2 Café and Bar Budapest

Tel.: +36 70 614 3636

https://www.facebook.com/r2bar

 

Helyszín

Budapest, Erzsébet krt. 48, 1073 Magyarország