-49%

Leírás

Prága egy gyönyörű város – kulturális és gazdasági központja Csehországnak

Számos kulturális látnivalónak ad helyet, csodálatos város gazdag történelemmel. Része az UNESCO – világörökségnek, számos nevezetességeit ma is milliók látogatják, a prágai vár, a Károly híd vagy akár az óváros a történelmi csillagászati órával. Fedezzétek fel Ti is!

AJÁNLATUNK:

6 csomag közül tudtok választani 2 fő részére:

Első csomag: 2éj szállás standard kétágyas szobában svédasztalos büféreggelivel
Második csomag: 3éj szállás standard kétágyas szobában svédasztalos büféreggelivel
Harmadik csomag: 2éj szállás standard kétágyas szobában félpanzióval
Negyedik csomag: 3éj szállás standard kétágyas szobában félpanzióval
Ötödik csomag: 2éj szállás executive kétágyas szobában svédasztalos büféreggelivel
Hatodik csomag: 3éj szállás executive kétágyas szobában svédasztalos büféreggelivel

  • 1 gyermek 3 éves korig a szülők szobájában ingyenes
  • Ingyen Wi-fi a közös terekben
  • Korlátlan wellness belépő 2 fő részére (a wellness nyitva tartási idejében, fürdőlepedőt, fürdőköpenyt nem biztosít a szálloda)
  • 15% kedvezmény a Bowling árából
  • Több utalvány összevonásával a tartózkodás meghosszabbítható. Azaz 2 db voucherrel 4 éjszakát lehet tartózkodni.
  • Idegenforgalmi adó: 2 EUR/fő/éj a helyszínen fizetendő
  • Kizárt időszak:Húsvét, Szilveszter, cseh ünnepnapok, kiemelt időszakok
  • A foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

A vásárlástól számított 1 évig.

Feltételek a voucher beváltásához:

A vásárlást követően kapott voucheredet 14 napon belül küldd el az [email protected]  e-mail címre, ugyanis vouchered így kerül érvényesítésre.

Varázslatos információk:

• Az utazás egyénileg történik.
• Idegenforgalmi adó (ennek értékét a legtöbb esetben közöljük), illetve bármilyen esetleges fogyasztás / plusz szolgáltatás igénybevétele a helyszínen fizetendő.
• Felhívjuk a figyelmeteket, hogy az itt megadott opcionális, helyszínen fizetendő felárak és az idegenforgalmi adó tájékoztató jellegűek, a szálloda fenntartja a jogot annak megváltoztatására.
• Valamint felhívjuk figyelmeteket arra, hogy a szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre. Annak ellenére, hogy más foglalási platformokon még találhatsz szabad szobát bizonyos dátumokra, előfordulhat, hogy ugyanarra az időpontra a szálloda már nem tud a voucherrel szobát biztosítani.
• Ha másként nem írjuk, a meglévő foglalás lemondása az érkezést megelőzően 48 órával lehetséges. Minden egyéb esetben a szálloda a vouchert felhasználtnak tekintheti.

TOP HOTEL PRAGUE

A TOP HOTEL Prague kényelmes szálláslehetőséget kínál Prágában. Ez a különleges, ízlésesen berendezett szálloda 5 étteremmel rendelkezik, ahol cseh és nemzetközi fogások közül választhatnak a betérők. Itt nagyon fontos az egészséges életmód: a szállodának beltéri úszómedencéje, fittness terme, wellness részlege, teniszpályája és bowlingterme is van. A japánkert és az éneklő szökőkút igazán romantikus hangulatot varázsol.
A szálloda nem csak a wellness szempontjából lehet tökéletes választás, de a város felfedezésére is remek kiindulópont. A Vencel tér tömegközlekedéssel 25 percen belül elérhető. A buszmegálló az épület előtt található.

TUDTAD-E?…

… hogy Prága varázsa nem csupán a műemlékek sokaságában, hanem a város egészének különleges arculatában és hangulatában is rejlik. Környezeti adottságainak – a Moldva folyó két partját körülölelő dombokon terül el – és több mint ezer éve tartó folyamatos építészeti fejlődésének köszönhetően Európa egyik legszebb városa.

Az évszázados építészeti hagyományok mellett gazdag művészeti, zenei és irodalmi múlttal is rendelkezik. Évszázadokon át fontos kereskedelmi gócpont volt, illetve a világ különböző részeiből érkező tudósok és művészek találkozóhelyéül szolgált. A prágai egyetem Közép-Európa legrégibb egyeteme, s az olyan híres személyiségek felsorolása, akiknek neve valamiképpen kapcsolódik Prágához, külön könyvet igényel.

Prágai város térképre tekintve láthatjuk, hogy Prága valóban a kontinens tengelyén fekszik, annak szíve és középpontja. Egy olyan hely, ahol évszázadokon keresztül különböző nemzetek vére keveredett, s ahol nemzeti kultúráik kölcsönösen hatottak egymásra. Aki végigsétál Prága utcáin, az európai történelmen és annak kulturális áramlatain halad végig, olyan reformátorok, művészek és uralkodók nyomdokain lépdel, akik nagyban befolyásolták az egész kontinens gondolati, művészeti és politikai arculatát.

Habár a prágaiak nagyon büszkék városuk történelmére, Prága nem csak a dicsőséges múltban él. Modern európai világváros, s rendelkezik mindennel, ami ezzel jár: gazdag kulturális és sportolási lehetőségekkel, ifjúsági klubokkal, kitűnő szállodákkal, forgalmas bevásárló utcákkal és természetesen modern irodaházakkal. A múlt és a jelen egymást kiegészítve határozza meg Prága városképét.

Top Hotel Prague

Blazimska 1781/4
CZ – 149 00 Prag
Phone: +420 267 284 111
Fax: +420 222 990 854
E- Mail: [email protected]@tophotel.cz
Web: http://www.tophotel.cz

További információk

Top Hotel Prague

2 éjszaka reggelivel standard, 3 éjszaka reggelivel standard, 2 éjszaka félpanzió standard, 3 éjszaka félpanzió standard, 2 éjszaka reggelivel executive, 3 éjszaka reggelivel executive

Helyszín

Top Hotel, Blažimská 1781, Prague 4-Chodov, Csehország