-21%

Leírás

HELLO MANGO THAI AJÁNDÉKUTALVÁNY!

Exklúzív masszázs élményt szeretnél ajándékba adni, de nem tudod eldönteni melyiknek örülne az ajándékozott? Válaszd ki, hogy milyen összegben szeretnéd az ajándékozottat meglepni, akinek csak annyi dolga lesz, hogy az általa kiválasztott bármelyik masszázsra vagy masszázsokra bejelentkezik Partnerünkhöz, majd kipihenten és felfrissülve távozik a masszázs szalonból.

 

AJÁNLATUNK:

Partnerünknél bármelyik masszázsra beválthatóak az ajándékutalványok.

  • Mango Thai ajándékutalvány 20.000 Ft. értékben, melyet 15.990 Ft- ért tudsz megvásárolni
  • Mango Thai ajándékutalvány 50.000 Ft. értékben, melyet 39.990 Ft- ért tudsz megvásárolni
  • Mango Thai ajándékutalvány 100.000 Ft. értékben, melyet 79.990 Ft- ért tudsz megvásárolni

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes bejelentkezés, időpontfoglalás szükséges telefonon a +36 70 220 30 40 telefonszámon a vouchereden szereplő varázskódod megadásával. Ajánlatunkat a Budapesti szalonban tudod igénybe venni.  

 

TUDTAD-E?…

… hogy a közismert és legnépszerűbb hátmasszázs lényege és célja, a hát, nyak- és derék izmainak lazítása, a csomók kimasszírozása. A mindennapi ülőmunka, megterhelés és stressz során az izmok görcsössé válnak, amelyet Partnerünk masszőzei gondosan feloldanak. Ha szükséges még thai balzsammal is bekenik.

Gyógynövényes gőzmasszázs (Herbál): Ez az egyik legkülönlegesebb fajtájú thai masszázs, illatos, gyógynövényes labdácskákkal végzik a masszázst. A növényeknek gyógyító aromájukkal serkentik a vérbőséget, az izmok és ízületek gyógyítására is használják. Nagyon hatékony izomfájdalmakra, túlzott fizikai megerőltetések után, illetve távol-keleten szülés után is javasolják.
Tradicionális masszázs: Távol-keleti masszázsoknak egyik fajtája, melyet száraz masszázsnak hívnak a ruhában történő alkalmazása miatt. Különlegessége, hogy nemcsak kézzel történik, hanem a masszőr egész testével (akár könyökkel, karral, térddel, talppal) végzi azokat a technikákat, melyek akupresszúrás pontokat ingerelnek nyomásos módon. Serkenti a vérkeringést, ellazítja az izmokat, méregtelenítő hatása jó közérzetet nyújt.
Aromaolajos thai masszázs: Hasonló alapokra épül, mint a tradicionális, de ruha nélkül, az olaj jótékony hozzáadásával, a bőr hidratálásával, táplálásával egészül ki. A masszázs után két óráig nem javasolt zuhanyozni, mert az olajok még ilyenkor is működnek és fejtik ki hatásukat. Aroma- és illóolajokkal élénkítő, lazító, nyugtató hatást tud kifejteni. Ellazítja a feszült idegeket, regeneráló hatású, nyugtató és stressz oldó hatása rögtön a kezelés után tapasztalható.
Bambusz masszázs: Ez az egzotikus, igazi távol-keleti masszázs fajta, melyet nemcsak kézzel, hanem különböző méretű bambusz rudakkal masszíroznak. A testet ápoló krémmel, majd a bambuszokkal masszírozzák. Nagyon kellemes és jó vérkeringés javítására is, mert egyszerre nagyobb izomcsoportot tud hatékonyabban masszíroztatni. A bambusz sokoldalú hasznosíthatósága mellett a kínai, japán és indonéz kultúrában több szimbolikus jelentés hordozója is. Többek közt a szerencsét, az erőt, a fiatalságot, a termékenységet, a jólétet és a barátságot is szimbolizálja.
Holt-tengeri só masszázs: Relaxáló, revitalizáló testradír, ami lággyá, hidratálttá teszi a bőrt, tisztítja és leradírozza az elhalt bőr hámsejteket. Rugalmas, puha és selymesen sima érzetet nyújt. A tápláló holt-tengeri ásványokkal helyreállítja a bőr természetes ragyogását és egészségét.
Thai talpmasszázs: A test térképe a talpunkon található. A masszőrök reflexológiát alkalmazva vérkeringést serkentő, közérzetet javító, belső szervek átmozgatására jótékony, feszültségoldó és méregtelenítő masszázst nyújtanak a talp területein nyomó technika alkalmazásával.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

+36 70 220 30 40

Email: [email protected]

https://mangothaimasszazs.hu/

NYITVATARTÁS:

Minden nap 10.00 – 20.00

A szalon minden piros betűs ünnepnapokon zárva tart.

További információk

Mango Thai masszázs

20.000 Ft -os ajándékutalvány, 50.000 Ft -os ajándékutalvány, 100.000 Ft -os ajándékutalvány

Helyszín

Budapest, Mango Thai Masszázs, Árpád út, Magyarország