-35%

Leírás

HELLO KARIB-TENGER KALÓZAI SZABADULÓ SZOBA!

Küldetés vízen és szárazföldön. A történet Tortuga kikötőjéből indul, de mire észbe kaptok, máris egy kalózhajó belsejében találjátok magatokat. Azonban arra felkészülhettek, hogy az idevezető út se lesz sétagalopp… Térképfejtés, kincskeresés – minden, amit egy igazi kalóznak tudnia kell. És Nektek is, főleg ha beneveztek erre az igen népszerű kijutós játékra.

Csapjatok le ajánlatunkra, ha már régóta ki szerettetek volna próbálni egy szabadulószobát. A Magic Rooms-ban biztosan varázslatos élményben lesz részetek. Ajánlatunkat minden csapatépítésre, lánybúcsúra, legénybúcsúra és szülinapra is javasoljuk.

AJÁNLATUNK:

1 óra Karib-tenger Kalózai szabadulószoba 2-8 fő részére.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes foglalás szükséges telefonon a +36 30 984-9009 számon varázskódotok (voucherkód) megadásával. Az ajánlat hétköznap felhasználható az ünnepnapok kivételével! A Karib-tenger Kalózai szabadulószobát 8-10 éves kor felett tudjátok igénybe.

Varázskódodat mutasd be a telefonodon partnerünknél.

TUDTAD-E?…

…hogy minden olyan valósághű lesz, mintha csak egy filmbe vagy egy animációba csöppentetek volna? Partnerünk abban hisz, hogy a felhőtlen szórakozás mellett játékosaiknak az is fontos, hogy kicsit ki tudjanak szakadni a szürke hétköznapokból, ehhez pedig az kell, hogy bele tudják magukat élni a sztoriba. Ha eddig az tartott vissza a szabadulószobáktól, hogy nektek egy lakat kinyitása nem túl „nagy kaland”, megsúgják, hogy náluk sokkal összetettebb, érdekfeszítőbb és bonyolultabb feladatok várnak. Modern eszközökkel és profik bevonásával igyekeztek a legkorszerűbb szobákat létrehozni. A különféle biztonságtechnikai elektromos eszközök mellett a 3D nyomtatási technikát is bevetették.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Magic Rooms

Ha szeretnétek egy kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból, és pár órára magatok mögött hagyni a szürke hétköznapokat, annak minden búját-baját, ennél mesésebb programot keresve sem találhatnátok magatoknak.

Szabadulószobák

Szemkápráztató belső terek, különleges kalandok. Felejtsetek el mindent, amit eddig az escape játékokról tudtatok – újgenerációs szabadulószobákban, művészi igénnyel megalkotott díszletek, magukkal ragadó történetek és valódi kreativitást követelő, izgalmas feladványok várnak titeket! Legyetek ti a kalandok főszereplői!

Tematikába illő feladatok

Partnerünknél nemcsak a díszlet, hanem az összes berendezési tárgy és a megoldandó feladatok is az adott szoba tematikájába illenek, így minden adott ahhoz, hogy száz százalékig beleéljétek magatokat a kalandokba.

A legmodernebb technológiai megoldások

Partnerünk a szabadulószobák megalkotásához szakembereket kértek fel, akik biztonságtechnikai elektromos eszközöket és a legkorszerűbb megoldásokat (pl. 3D nyomtatási technológiát) használtak a munkájuk során. Ennek köszönhetően garantáltan a meglepetés erejével fognak hatni a rátok váró feladványok – Partnerünk soha nem alkalmaz olcsó trükköket.

Nyitvatartás:

Hétfő-vasárnap: 9:00 – 22:00

Telefon: +36 30 984 9009
Email: [email protected]

1095 Budapest, Gát utca 36.

www.magicrooms.hu

További információk

Karib tenger kalózai szabadulószoba

Karib tenger kalózai szabaduló szobás játék 2-8 fő részére

Helyszín

1095 Budapest, Gát utca 36.