-33%

Leírás

HELLO EZERÉVES SÓLYOM, HELLO BIRODALMI KATONÁK!

Ti is Csillagok háborúja rajongók vagytok? Ismeritek és láttátok az összes filmet és és a legújabb sorozatokat? Akkor ki ne hagyjátok ezt a fantasztikus kalandot! A Csillagok háborúja játék a legújabb újgenerációs szabadulószoba. Bár ezt a játékot már nem is szabaduló szobának neveznénk, hiszen össze sem hasonlítható a klasszikus szabaduló játékokkal. Sokkal komplexebb és lenyűgözőbb élményt nyújt ezeknél. A látványvilág lebilincselő, tényleg magával ragad. Aki volt már a Varázslóiskola pályán, tudja, hogy ilyet máshol nem igazán lát.

A játék változatos, teljesen egyedi feladatokból épül fel egy történet mentén. Lakatokkal egyáltalán nem fogtok találkozni, csak csúcstechnikával, ahogy réges-régen egy messzi-messzi galaxisban. Egy órátok lesz rá, hogy az Ezeréves Sólyommal megtaláljátok az Erő templomának bolygóját, és megszerezzétek az ősi Jedi-kódexet. De akinek ez nem lenne elég, annak lehetősége lesz átállni az Erő sötét oldalára, és egy újabb, 15-20 perces küldetést is teljesíteni.

Érdemes akkor is a szabaduló szobák mellett döntenetek, ha valamilyen rendezvényhez, családi vagy baráti összejövetelhez kerestek alkalmas helyszínt. Ajánlatunkat csapatépítésre, lánybúcsúra, legénybúcsúra és szülinapra is javasoljuk.

 

AJÁNLATUNK:

1 óra Csillagok Háborúja szabadulószoba 2-8 fő részére

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes foglalás szükséges telefonon a +36 30 984-9009 számon varázskódotok (voucherkód) megadásával. Az ajánlat hétköznap felhasználható az ünnepnapok kivételével! A Csillagok háborúja szabadulószobát 10 éves kor felett tudjátok igénybe.

Varázskódodat mutasd be a telefonodon partnerünknél.

TUDTAD-E?…

…hogy a szabaduló szobákban Partnerünk tényleg mindent alárendelt a tematikának? Nemcsak a díszletelemek, hanem a megoldandó feladványok is a történetbe illeszkednek, ennek köszönhetően teljesen belefeledkezhettek a játékba, és valósággal úgy érezhetitek magatokat, mintha egy élménydús film vagy egy kalandregény kellős közepébe csöppentetek volna. A pályák kialakításához profi szakembereket kért fel Partnerünk, akik a legmodernebb megoldásokat, többek között 3D nyomtatási technológiát alkalmaztak a munkájuk során. A díszleteken és a berendezési tárgyakon pedig művészek dolgoztak, aminek eredményeképpen egészen különleges, szemet gyönyörködtető belső terek jöttek létre.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Magic Rooms

Ha szeretnétek egy kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból, és pár órára magatok mögött hagyni a szürke hétköznapokat, annak minden búját-baját, ennél mesésebb programot keresve sem találhatnátok magatoknak.

Szabadulószobák

Szemkápráztató belső terek, különleges kalandok. Felejtsetek el mindent, amit eddig az escape játékokról tudtatok – újgenerációs szabadulószobákban, művészi igénnyel megalkotott díszletek, magukkal ragadó történetek és valódi kreativitást követelő, izgalmas feladványok várnak titeket! Legyetek ti a kalandok főszereplői!

Tematikába illő feladatok

Partnerünknél nemcsak a díszlet, hanem az összes berendezési tárgy és a megoldandó feladatok is az adott szoba tematikájába illenek, így minden adott ahhoz, hogy száz százalékig beleéljétek magatokat a kalandokba.

A legmodernebb technológiai megoldások

Partnerünk a szabadulószobák megalkotásához szakembereket kértek fel, akik biztonságtechnikai elektromos eszközöket és a legkorszerűbb megoldásokat (pl. 3D nyomtatási technológiát) használtak a munkájuk során. Ennek köszönhetően garantáltan a meglepetés erejével fognak hatni a rátok váró feladványok – Partnerünk soha nem alkalmaz olcsó trükköket.

Nyitvatartás:

Hétfő-vasárnap: 9:00 – 22:00

Telefon: +36 30 984 9009
Email: [email protected]

1066 Budapest, Zichy Jenő u. 27.

www.magicrooms.hu

További információk

Csillagok Háborúja szabadulószoba

1 óra Csillagok Háborúja szabadulószoba 2-8 fő részére

Helyszín

1066 Budapest, Zichy Jenő u. 27.