-35%

Leírás

HELLO ATLANTIS! HELLO VÍZALATTI VILÁG!

A Poszeidónnak tett ígéret keretében, egy több mint 100 m2 szobarendszerben kell teljesítenetek egy remek küldetést. A feladat az, hogy jussatok el Atlantisz kapujához, amin ha sikerül bejutnotok, esélyt nyertek arra, hogy ráleljetek a tenger istenének hatalmára. De ne higgyétek, hogy itt vége lesz a játéknak! Bár a tenger istenének erejével semmi sem állhat az utatokba, vagy mégis…

Gyertek el Partnerünkhöz, ha már régóta ki szerettetek volna próbálni egy szabadulószobát. A Magic Rooms-ban biztosan jól fogjátok magatokat érezni. Ajánlatunkat csapatépítésre, lánybúcsúra, legénybúcsúra és szülinapra is javasoljuk.

AJÁNLATUNK:

1 óra Atlantis szabaduló birodalom, szabaduló szoba játék 2-8 fő részére.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes foglalás szükséges telefonon a +36 30 984-9009 számon varázskódotok (voucherkód) megadásával. Az ajánlat hétköznap felhasználható az ünnepnapok kivételével! Az Atlantis szabadulószobát 8-10 éves kor felett tudjátok igénybe.

Varázskódodat mutasd be a telefonodon partnerünknél.

 

TUDTAD-E?…

…hogy a Magic Rooms-ban hatalmas terek vannak? Akár 100 m2-nél is nagyobb menekülő szobával sok-sok helyiséggel. Mint tudjuk, az ördög a részletekben rejlik, éppen ezért a szobákat igyekezett Partnerünk minél realisztikusabbra alakítgatni. Ha kíváncsiak vagytok, a galériában egy kis ízelítőt is kaphattok. Még Robinson Crusoe is megirigyelné, olyan izgalmak várnak Partnerünknél. Kalandregényekbe illő feladatokkal készülnek, hogy a szórakoztatáson túl meg is „dolgoztassanak” titeket. Náluk nemcsak megtapasztalhatjátok, hanem át is élhetitek a kalandokat úgy, mint az igazi szereplők. A felejthetetlen élményért igyekeztek mindent bevetni. Profikra bízták a pályák kitalálását, megvalósítását, de biztonságtechnikai elektromos eszközöket és 3D nyomtatási technológiát is alkalmaztak.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Magic Rooms
Ha szeretnétek egy kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból, és pár órára magatok mögött hagyni a szürke hétköznapokat, annak minden búját-baját, ennél mesésebb programot keresve sem találhatnátok magatoknak.
Szabadulószobák

Szemkápráztató belső terek, különleges kalandok. Felejtsetek el mindent, amit eddig az escape játékokról tudtatok – újgenerációs szabadulószobákban, művészi igénnyel megalkotott díszletek, magukkal ragadó történetek és valódi kreativitást követelő, izgalmas feladványok várnak titeket! Legyetek ti a kalandok főszereplői!

Tematikába illő feladatok

Partnerünknél nemcsak a díszlet, hanem az összes berendezési tárgy és a megoldandó feladatok is az adott szoba tematikájába illenek, így minden adott ahhoz, hogy száz százalékig beleéljétek magatokat a kalandokba.

A legmodernebb technológiai megoldások

Partnerünk a szabadulószobák megalkotásához szakembereket kértek fel, akik biztonságtechnikai elektromos eszközöket és a legkorszerűbb megoldásokat (pl. 3D nyomtatási technológiát) használtak a munkájuk során. Ennek köszönhetően garantáltan a meglepetés erejével fognak hatni a rátok váró feladványok – Partnerünk soha nem alkalmaz olcsó trükköket.

Nyitvatartás:

Hétfő-vasárnap: 9:00 – 22:00

Telefon: +36 30 984 9009
Email: [email protected]

1095 Budapest, Gát utca 36.

www.magicrooms.hu

További információk

Atlantis szabadulószoba

Atlantis szabaduló szobás játék 2-8 fő részére

Helyszín

1095 Budapest, Gát utca 36.