-70%

Leírás

HELLO BŐRFIATALÍTÁS!

Téged is zavarnak a szarkalábak, a homlok-és mosolyráncok? Friss, ragyogó és feszes bőrt szeretnél az idő múlásával is, ugyanakkor nem szeretnéd magad drasztikus eljárások alá vetni? Egy kozmetikai kezeléstől azonnali hatást vársz mellékhatások és fájdalom nélkül? Itt a megoldás, Partnerünk jóvoltából kipróbálhatod az arcfiatalítás egyik legújabb csodafegyverét, a soft-botox kezelést!

A Botox hatású, ampullányi szérumot egy professzionális gép segítségével juttatja be Partnerünk a bőr különböző rétegeibe, így biztosítva, hogy a 4-es mechanizmusú (RF,UH,MEZO,CRYO) hatóanyag a bőr mind a felszíni illetve, mind az egészen mély rétegeibe is bejusson az azonnali látványos eredmény érdekében.

        

AJÁNLATUNK:

1 alkalmas Soft Botox arckezelés

A kezelés 90 percet vesz igénybe. A kezelés után zavartalanul folytatható a napi tevékenység. Mivel az ampulla orvosi tisztaságú, kontraindikációja illetve allergetizáló hatása nincs!

A kezelést kifejezetten 30-55 év között ajánlja Partnerünk, mert a bőr ebben az életkorban a legalkalmasabb arra, hogy a szérum tartósan be tudjon épülni a bőr rétegeibe (3-6 hónap) és a kezelés maximálisan ki tudja fejteni a hatását. A kezelést maximum 2x lehet alkalmazni 6 hónapon belül!

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

 

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon a +36 70 600 6079 telefonszámon vagy a [email protected] email címen a varázskód megadásával!

TUDTAD-E?…

…hogy partnerünk kezelés előtt illetve a kezelés után is fényképet készít (igény szerint akár a vendég, akár a szalon eszközével), hogy dokumentálva legyen a hihetetlen eredmény.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Luxury Beauty szalonban

NYITVATARTÁS:

Hétfő-péntekig: 8:00 – 20:00
Hétvégén: ZÁRVA

Telefon: +36 70 600 6079
Email: [email protected]

www.luxury.hu

További információk

Soft Botox

1 alkalmas Soft Botox arckezelés

Helyszín

Budapest, Kerepesi út 32., Magyarország