-45%

Leírás

HELLO BŐRFESZESÍTÉS!

Ugye te is ismered a mondást; január, február, itt a nyár! Itt az ideje felkészülni a bikiniszezonra! És ki ne szeretne – életkortól függetlenül – edzés nélkül feszesebb bőrt, vékonyabb megjelenést, különösen nyáron a parton? Ne hagyd ki partnerünk kettő az egyben ajánlatát, aminek köszönhetően neked is feszesebb lesz a bőröd!

A kezelés mindössze 30 percig tart, de az idő rövidsége semmit nem von le kezelés hatékonyságából! A HIEMT program mellé partnerünk bekapcsolja a rádiófrekvenciát is, így gondoskodva az elektrostimulációs ‘edzés’ közben a feszesítésről is.  Fogyás után is remek választás a kezelés, hiszen a kettő az egyben kezelés hatására a megereszkedett bőr megfelelő hidratálást kap. Az pedig sokat elmond a kezelés eredményességéről, hogy bár a HEIMT gép új, már most többen visszajárnak partnerünkhöz.

 

AJÁNLATUNK:

30 perces HIEMT kezelés+ Rádiófrekvenciás kezelés (Az alábbi területeken tudjátok igénybe venni a szolgáltatást: kar, has, fenék, bricsesz rész és comb)

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon a +36 70 600 6079 telefonszámon vagy a [email protected] email címen a varázskód megadásával!

Mikor nem végezhető el a kezelés? Várandósság alatt, várandósság után legalább 3 hónapig, pacemaker, vagy más beültetett fém esetén, ha az közvetlenül a kezelési zónában helyezkedik el, kezeletlen magas vérnyomás, epilepszia és szívbetegség esetén.

Miben segít a HIEMT kezelés?

  • Szülés utáni, szétnyílt hasizom helyreállításában
  • Zsírégetés, zsírszövet csökkentésében
  • Izomépítés, izomtónus növekedésében

TUDTAD-E?…

…hogy mi is az HIEMT kezelőgép? A HIEMT kezelőgép az izomzat belső felépítését változtatja meg, melynek köszönhetően gyorsan és látványosan karcsúsodnak és feszesednek nők és férfiak egyaránt! A 30 perces kezelés akár 20 ezer felülésnek megfelelő izomösszehúzódást produkál, miközben feszesíti a bőrt. A kezelés előtt ajánlott 1-2 liter vizet meginni, mivel ez a salakanyag kiürülését segíti.

 

SZOLGÁLTATÓRÓL:

NYITVATARTÁS:

Hétfő-péntekig: 8:00 – 20:00
Hétvégén: ZÁRVA

Telefon: +36 70 600 6079
Email: [email protected]

www.luxury.hu

Helyszín

Budapest, Kerepesi út 32, Magyarország