-41%

Leírás

A 15 000Ft értékű ajánlatunkat most 8 990 Ft-ért veheted igénybe.

Most csak 2 290Ft előleget szükséges fizetned, a fennmaradó 6 700Ft-ot a voucher beváltásakor a helyszínen Partnerünknél szükséges rendezned.

HELLO HYALURONSAV!

Ugye Te is álmodoztál már arról, hogy hogyan lehetne érzékibb, dúsabb és csábítóbb a szád? Partnerünknek köszönhetően itt a remek lehetőség, hogy kipróbálj egy – a sztárok, celebek által is preferált- apró szépészeti beavatkozást, ráadásul műtét- és fájdalommentesen. Az ajkaid teltebbek, a megjelenésed magabiztosabb lesz.

AJÁNLATUNK:

Hyaluronsavas szájfeltöltés

Az eljárás tű- és fájdalommentes. Kb 20-30 percet vesz igénybe, ezt követően a változás azonnal láthatóvá válik.

A hyaluronsavas kezelés rendkívül bársonyos, selymes simaságot, valamint enyhe ajakfeltöltöttséget eredményez. Szád színe intenzívebb, kontúrja precízebb lesz. A kezelés fiatalít, a szád repedései kevésbé észrevehetőek lesznek.
Partnerünk a száj megtisztításával kezdi a kezelést. Ezt követően hyaluronsavas szérummal dörzsöli be az ajkadat, amit egy speciális géppel a hámréteg alá juttat. A kezelés végén egy mélyen felszívódó hyaluron koncentrátummal fejezi be a speciális, tű nélküli beavatkozást.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon a +36 70 600 6079 telefonszámon vagy a [email protected] email címen a varázskód megadásával!

 

TUDTAD-E?…

…hogy a hyaluronsav a szervezetben megtalálható anyag, így nem lehet túlzásba vinni és egy év alatt teljesen, lebontja a szervezet, így nyomtalanul eltűnik. Ezen felül az ajakfeltöltés hyaluronsavval nem csak a formázásban játszik nagy szerepet, de a száj körüli, apró mimikairáncokat is halványítani tudja.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

NYITVATARTÁS:

Hétfő-péntekig: 8:00 – 20:00
Hétvégén: ZÁRVA

Telefon: +36 70 600 6079
Email: [email protected]

www.luxury.hu

Helyszín

Budapest, Kerepesi út 32, Magyarország