-11%

Leírás

3 nap/ 2 éjszaka pihenés 2 fő részére az Őrségi Nemzeti Park szívében a Kerca BioFarmon egy varázslatos lombházban, privát szauna korlátlan használatával!

HELLO ROMANTIKUS PIHENÉS!

A Kerca BioFarm az Őrségi Nemzeti Park szívében található Kercaszomoron. A 16 hektáros, vadregényes farm közvetlen az erdő mellett, a Kerca-patak partján terül el, és az Őrség „fővárosától”, Őriszentpétertől mindössze 8 km-re. Partnerünk vendégházai egymástól kisebb távolságra helyezkednek el, zavartalan kikapcsolódást biztosítva a pihenésre és romantikára vágyó pároknak. Ne hagyjátok ki ezt a varázslatos lehetőséget – különösen, hogy közeleg a Valentin nap – és tapasztaljátok meg a Kerca BioFarmon a zavartalan kikapcsolódást a természet közepén!

AJÁNLATUNK:

  • 3 nap /2 éjszaka szállás 2 fő részére lombházban (La Cajiba vagy La Cabana)
  • Privát szauna, korlátlan használattal
  • Reggeli és félpanzió 2 napra
  • Francia pezsgő, pezsgős poharak és virágok az érkezés napján

Felárak

  • IFA: 350 Ft/fő/éj
  • A farmon elérhető lovas szolgáltatás

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.20.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes bejelentkezés, időpontfoglalás szükséges varázskódod megadásával emailen a [email protected] email címen, vagy telefonon a +36 20 218 09 46 telefonszámon!

Az utalvány nem érvényes: Kiemelt és ünnepi időszakokban.

Varázs kódodat mutasd be a telefonodon partnerünknél.

TUDTAD-E?…

…hogy a kikapcsolódás mellett, aktív pihenéssel is tölthetitek időtöket a Kerca Bio Farmon? A Kerca BioFarm egy lovasfarm, persze nem csak lovasoknak A lóháton még bizonytalan vendégek futószáron, karámban sajátíthatják el a lovaglás alapjait, míg gyakorlottabb lovasok patakon átkelve, fák alatt vágtázva fedezhetik fel az őrségi erdőt. Ha ti inkább mégis két lábon járnátok be a vidéket, az Őrségi Nemzeti Park kijelölt gyalog- és kerékpártúra útvonalain barangolhatjátok be a csodás tájat. A veleméri templom, szalafői skanzen vagy a kercaszomori szoknyás fa harangláb olyan épített értékek, amelyeket látnod kell, ha az Őrségben barangolsz.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

www.kercabiofarm.hu

e-mail: [email protected]

+3620 218 0946

9945 Kercaszomor, Fő utca 99.

További információk

lombház

romantikus 3 nap 2 éjszaka reggeli és félpanzió

Helyszín

9945 Kercaszomor, Fő út 99.