-61%

Leírás

HELLO NAPSÜTÉS!

Szükséged van egy új dioptriás napszemüvegre? A Dream Optikában sok fajta közül választhatsz. Használd ki ajánlatunkat és látogass el Partnerünkhöz, ahol most a jó idő közeledtével épp pont időben felkészülhetsz a tavaszi és nyári időszakra. 🙂

  

AJÁNLATUNK:

 • Egy választott női, férfi vagy gyermek szemüvegkeret (14.900Ft értékben)
 • Egy pár egyfókuszú, műanyag napszemüveglencse (Rendelhető dioptria tartomány maximum +/-4D, 2cyl értékben lehetséges)
 • Munkadíj

Varázslatos információk:

 • Az optikában, a Diplomás Optometrista által végzett teljes körű, 3D-s látásvizsgálat díja a helyszínen pluszban fizetendő.
  Ára 12.000 Ft, melyből 50% kedvezményt adnak, így 6.000 Ft-ért elvégzik neked!
 • Szemüveged hozott recept alapján is elkészítik, ebben az esetben látásvizsgálat nem szükséges.
 • A voucher más kedvezménnyel nem összevonható!
 • Felár ellenében lehetőség van a voucher beváltására a megadott paraméterektől eltérő, például vékonyított, kékfény szűrős, Transitions Gen8, valamint márkázott prémium szemüveglencsékkel, illetve magasabb árkategóriás szemüvegkerettel is.
 • A felárak pontos összegét a választott lencse és keret típusa alapján a kollégáink a helyszínen tudják megmondani!
 • Várnak szeretettel a Dream Optikában!
 • A lencsék 1.6-os törésmutatójú vékonyított lencsék, integrált kékfény szűrővel, felületkeményítéssel és a felszínükön tükröződést csökkentő réteggel lesznek ellátva, az arcformádhoz legjobban illő keret megtalálásában pedig Partnerünk szakértő kollégái lesznek segítségedre!

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

A vásárlást követően, a +36/70-615-7600 telefonszámon vedd fel a kapcsolatot a Dream Optikával, jelezd nekik, hogy az oldalunkon vásárolt voucheredet szeretnéd beváltani, majd egyeztessetek egy időpontot. A beváltáshoz elegendő, ha telefonon bemutatod a vouchert.

TUDTAD-E?…

…hogy az őszi időszakban is ajánlott napszemüveget viselni? Aki szemüveges, és nem visel vagy nem viselhet kontaktlencsét, könnyebbség, ha a napszemüveg is dioptriás. Az UV sugarak ősszel is veszélyeztetik a szemünk épségét. Szemész szakorvosok ajánlása alapján is az UV-sugárzás szintje nő a hideg évszakokban. Ősszel és télen a nap alacsonyabban helyezkedik el. Ezek alapján, fontos megjegyezni, hogy a hideg évszakokban jobban ki van téve a szemünk az UVA- és az UVB-sugaraknak. Tehát, mindenképpen javallott a 100% UV-védelemmel ellátott napszemüveg viselése a nyári és az őszi hónapokban.

A Dream Optikához kiskedvenceddel is nyugodtan betérhetsz, hiszen állatbarát hely! A Stop Shop területén a vásárlóik számára a parkolás díjtalan! Elektromos autó töltési lehetőség is adott!

SZOLGÁLTATÓRÓL:

 • Vásárlóik több száz, fém, műanyag és titánium alapanyagból készült keretből választhatják ki a számukra megfelelőt.
 • Néhány a forgalmazott márkáik közül: Tommy Hilfiger, Carrera, Hugo Boss, Pierre Cardin, Guess, Eschenbach Titanflex, Jaguar, MIYAGI, Black Forest, Fysh, Stepper, Superflex, Orbit
 • Szemüveglencsék: Első sorban a világ vezető multifokális lencse gyártójának, az Essilornak a márkázott lencséit, valamint a német minőségű Exelens lencséket ajánlják.
 • Napszemüvegek: UV 400-as, divatos napszemüvegek széles választéka elérhető üzletükben.

NYITVATARTÁS:

Hétfőtől- Péntekig: 10:00-18:00 óráig
Szombaton: 10:00-14:00 óráig
Vasárnap: ZÁRVA

Tel.: +367 0615 76 00
Email: [email protected]
https://www.dreamoptika.hu/

Helyszín

Budapest, Dream Optika, Árpád út, Magyarország