-12%

Leírás

3 nap/ 2 éjszaka pihenés 2 fő részére az Őrségi Nemzeti Park szívében a Kerca BioFarmon egy vadregényes lombházban, privát szauna korlátlan használatával!

HELLO WELLNESS, HELLO ROMANTIKA!

A Kerca BioFarm az Őrségi Nemzeti Park szívében található Kercaszomoron. A 16 hektáros, csodálatos farm közvetlen az erdő mellett, a Kerca-patak partján terül el, és az Őrség „fővárosától”, Őriszentpétertől mindössze 8 km-re. Vendégházaik egymástól kisebb távolságra helyezkednek el, zavartalan kikapcsolódást biztosítva a pihenésre és romantikára vágyó pároknak. Ne hagyjátok ki ezt a varázslatos lehetőséget – különösen, hogy közeleg a Valentin nap – és tapasztaljátok meg a Kerca BioFarmon a zavartalan kikapcsolódást a természet közepén!

AJÁNLATUNK:

  • 3 nap /2 éjszaka 2 fő részére az egyik vadregényes lombházban (La Cajiba vagy La Cabana)
  • Reggeli és félpanzió 2 napra
  • Privát szauna, korlátlan használattal
  • 2 db Lenti Thermal Spa napi jegy
  • Opcionális: 30 perces bevezetés az illóolajak világába + ajándék illóolaj szaunázáshoz 

Felárak

  • IFA: 350 Ft/fő/éj
  • A farmon elérhető lovas szolgáltatás

 

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.20.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes bejelentkezés, időpontfoglalás szükséges varázskódod megadásával emailen a [email protected] email címen, vagy telefonon a +36 20 218 09 46 telefonszámon!

Az utalvány nem érvényes: Kiemelt és ünnepi időszakokban.

 

TUDTAD-E?…

…hogy a kikapcsolódás mellett, aktív pihenéssel is tölthetitek időtöket a Kerca Bio Farmon? A Kerca BioFarm egy lovasfarm, persze nem csak lovasoknak A lóháton még bizonytalan vendégek futószáron, karámban sajátíthatják el a lovaglás alapjait, míg gyakorlottabb lovasok patakon átkelve, fák alatt vágtázva fedezhetik fel az őrségi erdőt. Ha ti inkább mégis két lábon járnátok be a vidéket, az Őrségi Nemzeti Park kijelölt gyalog- és kerékpártúra útvonalain barangolhatjátok be a csodás tájat. Andalúz lótenyészetük országszerte híres kiváló vérvonalú hátasaikról. A lóháton még bizonytalan vendégeik futószáron, karámban sajátíthatják el a lovaglás alapjait, míg gyakorlottabb lovasok patakon átkelve, fák alatt vágtázva fedezhetik fel az őrségi erdőt.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

www.kercabiofarm.hu

e-mail: [email protected]

+3620 218 0946

9945 Kercaszomor, Fő utca 99.

Helyszín

9945 Kercaszomor, Fő út 99.