-20%

Leírás

GOODBYE LYUKAS FOG! 

Régóta halogatod, hogy elmenj fogorvoshoz, pedig egy ideje már panaszokat okoz az egyik fogad? Gyere el partnerünkhöz, ahol a mostani ajánlatunkkal fájdalommentesen, ráadásul kedvezőbb áron megszüntetheted a fogfájást. Partnerünk egy intraorál kamerás vizsgálattal és panorámaröntgennel együtt megtalálja a problémát okozó fogadat. Egyik legkedvesebb és legbarátságosabb légkörű fogászatunkat ajánljuk most figyelmetekbe a Hollán Dent-et, a 13. kerületben!

AJÁNLATUNK:

Fogtömés panoráma röntgennel és intraorál kamerás vizsgálattal.

Ajánlatunk egy  tömésre vonatkozik. Amennyiben több lyukas fogat kell betömni, akkor a fogorvos dönti el melyik fogat tömi be. A tömést megelőzi egy állapotfelmérés, mely során több lukas fog esetén a fogorvos kompetenciája, hogy melyik fogra vonatkozik a megvásárolt voucher. Amennyiben több fogra szeretnéd beváltani ajánlatunkat, úgy annyi vouchert vásárolj ahány fogról szó van.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges voucher kódotok (varázskód) megadásával az alábbi elérhetőségen: telefonszám: +36 30 153 2269.

Időpont lemondás, vagy módosítás legkésőbb 24 órával az egyeztetett időpont előtt jelezned szükséges partnerünk felé, ennek elmulasztása esetén a voucher felhasználtnak minősül.

TUDTAD-E?…

…hogy  a baktériumok a felelősek a lyukas fogak kialakulásában? A baktériumok az általunk elfogyasztott szénhidrátokból táplálkoznak, ezek lebontása savtermeléssel jár, ami pedig károsítja a fogzománcot. A zománc kopásával pedig megszűnik a fogbél védelme is. Az egyik leggyakoribb ok, amiért megkeresik partnerünket a páciensek, az a fogtömés. Sajnos egyre gyakoribb problémát jelentenek a lyukas fogak, és azok nem megfelelő kezelése. A Hollán Dent fogászaton csakis a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazzák, amik nemcsak biztonságosak, de tartósak is. Természetesen partnerünk a megelőzés és folyamatos kontroll hívei, hiszen egy apróbb szuvasodás eltávolítása és tömése sokkal könnyebben, gyorsabban, valamint fájdalommentesebben kivitelezhető, mintha gyökérkezelést kellene végrehajtani.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

NYITVATARTÁS:

Hétfő: 08.00 – 20.00
Kedd: 08.00 – 20.00
Szerda: 08.00 – 20.00
Csütörtök: 08.00 – 20.00
Péntek: 08.00 – 20.00

Tel.: +36 1 202 14 36  |  +36 30 153 2269

Email: [email protected]

https://hollandent.eu/

Helyszín

1136 Budapest Hollán Ernő u. 51. 1/A