-21%

Leírás

HELLO FELHŐTLEN MOSOLY! 

A mai világban fontos, hogy elfogadjuk magunkat, és ha nem is törekszünk a teljes tökéletességre, de annak a közelébe szeretnénk kerülni. Több hiányzó fog viszont minden szempontból távol áll a tökéletességtől, és nem segít saját magunk elfogadásában sem. Ha van hiányzó fogad, akkor mindenképpen javasolt a pótlása, már csak azért is, hogy arcod formáját meg tudd őrizni. Bizony, jól olvasod, arcszerkezeted is befolyásolhatja egy hiányzó fog, mégpedig negatívan!

AJÁNLATUNK:

Ajánlatunk 4 implantátumra és 4 darab patentra, panoráma röntgenre és egy kivehető fogsorra vonatkozik.

Fontos arra figyelj, hogy az első alkalommal egy konzultáció keretein belül a fogorvos felmérését követően kezdhető el a beavatkozás.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges voucher kódotok (varázskód) megadásával az alábbi elérhetőségen: telefonszám: +36 30 153 2269.

Időpont lemondás, vagy módosítás legkésőbb 24 órával az egyeztetett időpont előtt jelezned szükséges partnerünk felé, ennek elmulasztása esetén a voucher felhasználtnak minősül.

Fontos – CT felvételt szükséges vinned fogaidról, amennyiben nincs, úgy ezt különdíj ellenében partnerünk elkészíti neked a helyszínen.

 

TUDTAD-E?…

…hogy a fog implantátum olyan mesterséges anyag, amely az emberi szervezetbe gyógyászati célzattal ültetnek és valamilyen funkciót látnak el? A fogászati implantátumok az elvesztett fogak pótlására használt, csontba helyezett segédeszközök, melyek segítségével visszanyerhető a megfelelő rágási képesség, hangképzés és esztétika.

Korábban a teljes fogatlanság esetében a kivehető fogsor volt az egyetlen megoldás, a hiányzó fogak pótlására. A fogsort ez esetben vákuum tartotta a helyén. Ahhoz pedig, hogy a vákuum hatás minél nagyobb felületen érvényesüljön, ezek a kivehető fogsorok betakarták a teljes szájpadlást. Napjainkban már egy sokkal modernebb eljárással kerül kialakításra az új fogsor. Az alsó és felső állcsontba implantátumokat ültetnek be, így nem a szájpadláson kell megtámaszkodnia az új fogsornak. Elkerülve ezzel a kellemetlen tüneteket, mint például az öklendezés az erre érzékenyeknél. A patenttal rögzülő fix fogsor speciális patentok segítségével rögzíthető az implantátumokhoz, így a fogsor tökéletesen rögzül az állcsontokon.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

NYITVATARTÁS:

Hétfő: 08.00 – 20.00
Kedd: 08.00 – 20.00
Szerda: 08.00 – 20.00
Csütörtök: 08.00 – 20.00
Péntek: 08.00 – 20.00

Tel.: +36 1 202 14 36  |  +36 30 153 2269

Email: [email protected]

https://hollandent.eu/

Helyszín

1136 Budapest Hollán Ernő u. 51. 1/A