-51%

Leírás

HELLO BŐRFIATALÍTÁS!

Te is szeretnél feszesebb, simább bőrt és kevesebb ráncot? Ne hagyd ki ajánlatunkat, ha műtét nélkül te is ilyen hatást szeretnél elérni, ami ráadásul egy alkalom után látványos eredményt nyújt. A HIFU kezelés az egyik legkorszerűbb és leghatékonyabb természetes arcfiatalító eljárás, ami fájdalommentes.

   

AJÁNLATUNK:

HIFU kezelés teljes arcra (Az alábbi területeken tudjátok igénybe venni a szolgáltatást: arc, toka, nyak és dekoltázs)

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.03.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon a +36 70 600 6079 telefonszámon vagy a luxurybeautybudapest@gmail.com email címen a varázskód megadásával!

Mikor nem végezhető el a kezelés? Várandósság alatt, várandósság után legalább 3 hónapig, pacemaker, vagy más beültetett fém esetén, ha az közvetlenül a kezelési zónában helyezkedik el, kezeletlen magas vérnyomás, epilepszia és szívbetegség esetén.

 

TUDTAD-E?

…hogy mit jelent a HIFU? A HIFU jelentése nagy intenzitású fókuszált ultrahang (High-Intensity Focused Ultrasound). Ezt a technológiát eleinte az orvostudomány használta, azonban néhány éve a szépségiparban is alkalmazzák, mint bőrfeszesítő módszert. A HIFU kezelés rendkívül hatékonynak bizonyult az arcfiatalítás területén. A bejuttatott ultrahang energia fokozza a bőr saját kollagén és elasztin termelését, ezáltal feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben, a bőr és az izom találkozásánál, egészen a SMAS rétegig hatolva. A kezelés eredménye a feszesebb, simább bőr, a ráncok csökkenése, ami azonnal látható, műtéti beavatkozás nélkül. A kezelés előtt ajánlott 1-2 liter vizet meginni, mivel ez a salakanyag kiürülését segíti.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

NYITVATARTÁS:

Hétfő-péntekig: 8:00 – 20:00
Hétvégén: ZÁRVA

Telefon: +36 70 600 6079
Email: luxurybeautybudapest@gmail.com

www.luxury.hu

Helyszín

Budapest, Kerepesi út 32, Magyarország