-45%

Leírás

HELLO BŐRFESZESÍTÉS!

Te is szeretnél edzés nélkül feszesebb bőrt? Ne hagyd ki kettő az egyben ajánlatunkat, aminek köszönhetően neked is feszesebb lesz a bőröd! A kezelésen egy 30 perces HIEMT program megy, amihez partnerünk bekapcsolja a rádiófrekvenciát is, így az elektrostimulációs ‘edzés’ közben a feszesítésről is gondoskodnak.  A 2in1 kezelés azon is dolgozik, hogy  a megereszkedett bőr a fogyás után megfelelő hidratálást kapjon, és bár új a gépük, már most többen visszajárnak partnerünkhöz.

AJÁNLATUNK:

30 perces HIEMT kezelés+ Rádiófrekvenciás kezelés (Az alábbi területeken tudjátok igénybe venni a szolgáltatást: kar, has, fenék, bricsesz rész és comb)

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.03.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon a +36 70 600 6079 telefonszámon vagy a luxurybeautybudapest@gmail.com email címen a varázskód megadásával!

Mikor nem végezhető el a kezelés? Várandósság alatt, várandósság után legalább 3 hónapig, pacemaker, vagy más beültetett fém esetén, ha az közvetlenül a kezelési zónában helyezkedik el, kezeletlen magas vérnyomás, epilepszia és szívbetegség esetén.

Miben segít a HIEMT kezelés?

  • Szülés utáni, szétnyílt hasizom helyreállításában
  • Zsírégetés, zsírszövet csökkentésében
  • Izomépítés, izomtónus növekedésében

TUDTAD-E?

…hogy mi is az HIEMT kezelőgép? A HIEMT kezelőgép az izomzat belső felépítését változtatja meg, melynek köszönhetően gyorsan és látványosan karcsúsodnak és feszesednek nők és férfiak egyaránt! A 30 perces kezelés akár 20 ezer felülésnek megfelelő izomösszehúzódást produkál, miközben feszesíti a bőrt. A kezelés előtt ajánlott 1-2 liter vizet meginni, mivel ez a salakanyag kiürülését segíti.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

NYITVATARTÁS:

Hétfő-péntekig: 8:00 – 20:00
Hétvégén: ZÁRVA

Telefon: +36 70 600 6079
Email: luxurybeautybudapest@gmail.com

www.luxury.hu

Helyszín

Budapest, Kerepesi út 32, Magyarország