-19%

Leírás

HELLO TOSZKÁN KIRUCCANÁS!

A toszkán régió közkedvelt szegletében, Luccában található a kihagyhatatlan hotel ajánlatunk, a gyönyörű természettel körülvett B&B La Bella Addormentata.  Puccini szülőhelye talán kevésbé ismert, pedig a 93.000 lakosú város hatalmas falakkal körülvett óvárosa igazi toszkán hangulatot idéz. Gyönyörű kör alapú főtere, tornyai, gyönyörű templomai számtalan látványosságot kínálnak. A chianti bor és az olívaolaj hazája az Appeninek és a Ligur-tenger által közrefogott területen fekvő Toszkána sokak szerint Olaszország legszebb vidéke. Az ideutazót azonnal rabul ejti ez az örökzöld növényzettel és szőlőültetvényekkel tarkított dimbes-dombos táj, megigézi a középkori városok ódon hangulata és az egyik ámulatból a másikba ejtik egy évezredes kultúra csodálatos műalkotásai.

AJÁNLATUNK: 

3 csomag közül tudtok választani:

Első csomag: 6 nap 5 éjszaka 2 felnőtt és 2 gyermek részére reggelivel
Második csomag: 4 nap 3 éjszaka 2 felnőtt és 2 gyermek részére reggelivel
Harmadik csomag:
3 nap 2 éjszaka 2 felnőtt és 2 gyermek részére reggelivel

  • 3, 4 vagy 5 éjszaka egy standard 4 ágyas szobában 2 felnőtt és 2 gyerek részére
  • Reggeli 2 felnőtt és 2 gyerek részére
  • Ingyenes wifi elérhetőség
  • Meglévő foglalás módosítása az érkezés előtt legkésőbb 48 órával lehetséges, különben a voucher felhasználtnak tekintendő
  • A megvásárolt voucherek kombinálhatók (2 voucher = 6, 8 vagy 10 éjszaka)
  • Check-in: 11:30-tól, check-out: 10:00-ig
  • Kizárt dátumok: Húsvét, július hónap, 2024.10.29-11.06 és Újév
  • A foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges

Opcionális (a helyszínen fizetendő):

  • Háziállat hozható: 20 EUR/nap

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

A vásárlást követően egy éven belül használható fel és szabadon átruházható.

Feltételek a voucher beváltásához:

A vásárlást követően kapott voucheredet 14 napon belül küldd el az [email protected]  e-mail címre, ugyanis vouchered így kerül érvényesítésre.

Varázslatos információk:

• Az utazás egyénileg történik.
• Idegenforgalmi adó (ennek értékét a legtöbb esetben közöljük), illetve bármilyen esetleges fogyasztás / plusz szolgáltatás igénybevétele a helyszínen fizetendő.
• Felhívjuk a figyelmedet, hogy az itt megadott opcionális, helyszínen fizetendő felárak és az idegenforgalmi adó tájékoztató jellegűek, a szálloda fenntartja a jogot annak megváltoztatására.
• Felhívjuk a figyelmedet, hogy a szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre. Annak ellenére, hogy más foglalási platformokon még találhatsz szabad szobát bizonyos dátumokra, előfordulhat, hogy ugyanarra az időpontra a szálloda már nem tud a voucherrel szobát biztosítani.

  

Kirándulás Pisába és Firenzébe

Pisa mindössze 20 km-re fekszik Luccatól és az egyik legrégebbi olasz város, a tengertől 7,5 kilométerre az Arno folyó két partján található. Legfőbb nevezetessége a Ferde torony, melynek építése 200 évig tartott és három szakaszban történt. A fehér márványból készült harangtorony első szintjének építése 1173. augusztus 9-én kezdődött. Miután a harmadik emelet is megépült 1178-ban, a torony megsüllyedt a talaj gyengesége miatt. Építése száz évig szünetelt. 1272-ben az építkezést Giovanni di Simone, a Camposanto építésze újraindította. További négy emeletet építettek, olyan szögben, hogy kiegyensúlyozza az elhajlást. Az építkezést 1284-ben ismért leállították, amikor a pisaiak vereséget szenvedtek a genovaiaktól a meloriai csatában. Az utolsó emeletet 1372-ben fejezték be, és ekkor állították fel a harangokat is. Hét harang van, a zenei skála minden hangjának egy. Terek, templomok és egyéb nevezetes épületek: Santa Maria della Spina, Piazza del Duomo or Campo dei Miracoli, Camposanto, temetők és múzeumok. Firenze az olasz tartomány, Toszkána fővárosa, és egyben kulturális központja, Luccatól mintegy 100 km-re található. Az Appeninek dombjai között terül el az Arno folyó völgyében. Lakossága közel félmillió, de a városban tartózkodók száma ezt meghaladja a rengeteg turista, valamint a városban dolgozók miatt. A város hosszú múltra tekinthet vissza, a Kr. előtti I. században alapították, az 1400-as évektől a Mediciek uralták. Ma rengeteg történelmi, és kulturális nevezetességnek ad otthont

TUDTAD-E?…

… hogy Lucca városa Toszkána északnyugati részén, Firenzétől mintegy 80 km-re nyugatra helyezkedik el? Lucca megye székhelye, korábban az 1160–1805 között fennállt Luccai Köztársaság fővárosa. Fekvése ideális, kb 15 kilométerre helyezkedik el a tengerparttól, s kb egy órára az Appeninekben lévő sípályáktól. Télen-nyáron rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál az idelátogató turistának a környéke és maga a város is. Rendkívül gazdag történelmi emlékekben, műalkotásokban. Itt született az egyik leghíresebb olasz zeneszerző, Giacomo Puccini, a Pillangókisasszony, a Bohémélet, a Turandot és sok más opera alkotója, akinek a szülőháza még mindig látható és látogatható a Szent Mihály templom szomszédságában. Főbb látnivalói a Duomo di San Martino, 12. században épült dóm, a Városfal, amely a belvárost veszi körül. A falakról szép kilátás nyílik a városra és környékére. San Michele in Foro templom a 12. századból és San Giusto-templom. Giacomo Puccini szülőháza, Museo Nazionale di Villa Guinigi (Nemzeti Múzeum) és az Állami Képtár, Veronese, Tintoretto és Reni képeivel.

B&B LA BELLA ADDORMENTATA E IL PRINCIPE CALAF

Via San Marco 131 55100 Lucca, LU Italy

Tel.: +39 347 986 9642

[email protected]

www.principecalaf.com

További információk

B&B La Bella Addormentata e il Principe Calaf

6 nap 5 éjszaka 4 fő részére reggelivel, 4 nap 3 éjszaka 4 fő részére reggelivel, 3 nap 2 éjszaka 4 fő részére reggelivel

Helyszín

B&B La Bella Addormentata e il Principe Calaf., Via San Marco, Lucca, Lucca megye, Olaszország