-17%

Leírás

HELLO LÁTVÁNYOS FINOMSÁGOK!

Partnerünk várja minden torta imádó jelentkezését kurzusaikra, melyek egész évben folyamatosan indulnak! Ajándékba is tökéletes.

 

AJÁNLATUNK:

Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai kb. 10 szeletes dísztortáját (átmérő: kb 20 cm). A több órás kurzus résztvevői gyakorlatban is megtanulják a fondant használatát, a tortaburkolás helyes technikáját.
Emellett a résztvevők a saját maguk által készített fondant figurákkal fel is díszítik az általuk beburkolt tortát.
A kurzuson előre lesütött kerek piskótával dolgoznak, de a tökéletes piskóta receptet és elkészítési technikáját is megtudják náluk a résztvevők. Részletes jegyzetet adnak a tanfolyami anyagról (részvételt követően 1 héten belül emailben eljuttatják a hozzáférést), amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok.
A program végén mindenki a saját dísztortájával és kis cukrászként tér haza.

Megtudhatod tőlük azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned.

  • A kurzus kb 4 órája során megismeritek a burkoló anyagok közül a marcipánt, a fondant dekorációs masszát és a figurakészítő dekorációs masszát.
  • Fondantot színeztek folyékony és por alapú ételfestékkel, márványos technikával is.
  • A fondant gyűrődés, repedés nélküli feltekerését és felhelyezését, egyenletes kiélesítését is gyakoroljátok.
  • Alapdíszítést fogtok készíteni kiszúrókkal, figurákat és virágokat kézi technikával.

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített gyönyörű burkolt tortával meglepni szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! Rengeteg pénzt is meg fogsz azáltal spórolni, ha ezentúl nem kell cukrászdában beszerezned a formatortát.
A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciáját pedig kiváló, tapasztalt cukrász oktatók biztosítják, köztük találod pl. az Ars Socolata Kft. tulajdonosát, aki a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója is egyben.

Vásárold meg a tanfolyamot magadnak vagy ajándékba! Vegyél részt barátaiddal a programon!

Laktózérzékenyek is igénybe vehetik. Jelentkezéskor az ilyen igényt szükséges jelezni.

Oklevelet adnak, amennyiben korábban megkapják a résztvevők nevét.

A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is!

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges a varázskód megadásával az [email protected] email címen.

A voucher átruházható, ajándékba is adható, de az előzetes bejelentkezést lemondani csak a program előtt minimum 5 nappal lehetséges, ellenkező esetben a voucher felhasználtnak minősül.

Minimum korhatár: 14 év
(ennél fiatalabb, cukrász érdeklődésű fiatalok jelentkezését is elfogadják). Kicsi gyerekek szülővel együtt tudnak részt venni a kurzuson (az ár személyenként értendő).

 

TUDTAD-E?…

…hogy

Mi is a dísztorta vagy formatorta, ez a legtöbbször csak nagyon drágán beszerezhető különleges torta és hogyan készül?
A XVII. századi Európából ered a tortadíszítés. A szabályozható hőmérsékletű sütők megjelenésével a díszítésre is egyre nagyobb hangsúly helyeződött. Díszített tortákat sok különböző alkalomra készítettek az évszázadok során, de az esküvői tortáknak van a legnagyobb hagyománya. A régen marcipánnal vagy cukormázzal díszített esküvői torták helyett egyre inkább a fondanttal díszített esküvői torták jönnek divatba. Manapság esküvők és születésnapok mellett más jeles alkalmakkor is készítenek dísztortát.
A fondant az ételallergiában szenvedők miatt is kedvelt, mivel nincs hozzá szükség mandulára. A fondant általában nehezebb, mint a hagyományos módon spatulával vagy kenőkéssel felkent vagy nyomócsöves habzsákkal tortára feljuttatott tejszín vagy vajkrém. A boltok polcain fellelhető előre elkészített fondant általában kevés ízesítést tartalmaz. A hagyományos fondant eredetileg cukorból, vízből, zselatinból, növényi zsiradékból, zsiradékból és glicerinből áll. Alapvetően a torta burkolására használják, de figurákat, díszítéseket is lehet belőle készíteni.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Ars Socolata – A csokoládé művészete. Mottójuk leírja a művészet iránti szenvedélyüket. Szívüket, lelküket csokoládéba öntik, hogy kivételes és csúcsminőségű csokoládé érkezhessen minden csokoládérajongóhoz családi csokoládé manufaktúrából, ahol kizárólag prémium minőségű belga csokoládé alapanyaggal dolgoznak.

NYITVATARTÁS:

Előzetes bejelentkezés alapján.

https://arssocolata.com/

Helyszín

Budapest, Nefelejcs utca 19., 1078 Magyarország