Varázs. Hello Varázslat!

Hiszünk a Varázslatban.

Csoda. Csodálatos. Varázs. Varázslatos. Ezeknek a szavaknak nagyon nagy ereje van, hiszen már gyerekkorunk óta használjuk, sőt sokan még mindig hisznek a Varázslatos dolgokban, akár a csodákban. Én is. Mi tagadás, számtalan könyv, sorozat és film után még mindig nem tudtam teljesen elszakadni a varázs szó jelentőségétől. Talán nem is akarok. Te hogy vagy ezzel? Te is hiszel a varázslatos történésekben, amikor olyan pozitívan alakulnak a dolgok, amikor valami csodálatos történik az életedben, hogy szinte lebegsz? A varázs, illetve a varázslás, a varázslók a középkorba invitálnak Titeket, ami valljuk be, néha még mindig keveredik a jelenünkkel…

A varázslat az álmaidat is valóra válthatja!

Nem is olyan rég, talán elég csak az emberiség elejéig visszamenni, amikor az anyák elkezdtek mesélni gyermekeiknek elalvás előtt. Főleg szép és varázslatos dolgokról, mikor éppen milyen történéseket éltek át (egy mammut leterítése utáni lakoma a barlangban, vagy a sárkány legyőzése után a hercegnő kezének elnyerése…) melyek megnyugtatták és elálmosították a gyermekeket. De ők nem hagyták ám abba ezeknek a meséknek a továbbgondolását, átköltését és továbbélését… Igenis fontos szerepet töltenek be már felnőtt korban is az álmok, a valóra vált csodák, varázslatos dolgok. Kapaszkodunk beléjük, és akár már a szerencsejátékokban is ez motivál minket, egy új munkahelyen az interview előtt is erre gondolunk, és tervezünk és tervezünk és álmodunk…mert a varázs él!

Varázslótanonc és a nagy Varázsló

Kezdem akkor a felsorolást a mély benyomást keltő könyvekkel, de Te is bátran folytathatod! 🙂 A gyűrűk ura előtt még sok-sok mágikus könyvet forgattam, sőt még a Harry Potter világa előtt is nem egy pár volt. Emlékeztek még a Varázsceruzára? 🙂 Ki nem szeretett volna egy ilyen ceruzát, amit bármikor elővehetünk a zsebünkből, amikor szükségünk van rá, és bármit amit lerajzolunk valóra válik! Ez szuper lenne! Merlin talán túlságosan fondorlatos volt még az akkori fiatalabb énemnek, főleg összehasonlítva a későbbi varázslótanoncokkal, mely egy olyan világba repített, repít minket, amikor bármi megtörténhetett, amikor a varázsnak éltünk, és hittünk – gyermeki harmadik szemünk általi – párhuzamos varázslatos világban, világnak.

A Hello Varázslat

Ahogy kezdtem is: mi hiszünk a varázslatban, hisszük, hogy a gyermeki mivoltunk bármikor csodás álmokat tud alkotni, melyeket már felnőttként is meg tudunk valósítani. Varázslatos küldetésünk akár ezzel a cikkel is a következő: leljük meg az életben a csodát, a varázslatot. Akár varázslatos ajándékokkal lepjük meg a szeretteinket, akár egy varázsszóval lepjük meg szerelmünket, és kimondjuk, hogy: Szeretlek.
Varázs-lat már az is ha azt csinálhatjuk, amit szívből szeretünk, és mi, a varázslók megpróbáljuk a lehetetlent, a legjobb és egyedi ajánlatokat elhozni Nektek, mint akár legújabb partnereinknél a Magic II. étteremnél, ahol találkozhattok a jó ételek mellett kedvenc varázslótokkal, Harry Potter-rel, hisz a a Magic II étterem egy varázskastély tematikában készült mágikus hely, ami kifejezetten a varázsvilág és a mitikus, fantasztikus történetek szerelmeseinek készült. És nálunk most még kedvezőbb áron érhetitek el!

Ugye milyen varázslatos? 🙂