-46%

Leírás

HELLO XTRAKTÍV SZEMÜVEG! 

Az éles látás fontossága vitathatatlan minden élethelyzetben, beleértve a vezetést is, hiszen a magunk és mások biztonsága is a tét. Partnerünk, a Totál Optika által kínált, úgynevezett Xtraktív lencsékkel ellátott szemüveggel nem csak tökéletes lehet a látásod bármilyen szabadtéri tevékenység közben amikor kisüt a nap, de biztonságosan vezethetsz is, hiszen ezen lencsék különlegessége, hogy autóban is sötétednek az egyre erősebb fényre!

 

AJÁNLATUNK:

XTRActive fényre sötétedő szemüveg, látásvizsgálattal:

  • Keményített réteggel ellátott ,1,5-ös törésmutatójú XTRActive szemüveglencse, mely szélvédő mögött is sötétedik, ellentétben a hagyományos fényre sötétedő lencsékkel
  • A szemüveg lencséje bármely fényviszony esetén 100%-os UVA és UVB védelmet biztosít a szemeidnek
  • Dioptriatartomány +4.00/-4.00, sph  +/- 2.00 cyl  össztörőértékig
  • Profi szakember által végzett látásvizsgálat
  • Kiváló minőségű, választható szemüvegkeret  20 000 Ft  értékhatárig. Amennyiben 20 000 Ft feletti értékű szemüvegkeretet választanál, úgy a különbözet a helyszínen, Parterünknél fizetendő felárként
  • A látásvizsgálat csak 14 év felett végezhető el

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon, személyesen a helyszínen, vagy emailben. Telefon/email : +36-1-215-4327, email: [email protected]. A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a voucher felhasználtnak minősül.

Varázskódodat mutasd be a telefonodon partnerünknél.

TUDTAD-E?…

… hogy az Xtraktív lencsék a szemüveglencsék legújabb generációi közé tartozik, kifejezetten azok számára fejlesztették ki, akik szemei különösen érzékenyek az erősebb fényingerre, valamint azok számára, akik sok munkaidőt töltenek napsütésben –  pl sofőrök –  hogy minél biztonságosabban tudják végezni az adott tevékenységüket, hiszen a lencse rendkívül gyorsan reagál a változó fényviszonyokra.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

NYITVATARTÁS:

Hétfő – Péntek: 10-18

Szombat: 9-13

Vasárnap: Zárva

Totál Optika

1082 Budapest Baross utca 86.

[email protected]

+36-1-215-4327

https://www.facebook.com/TotalOptika/?locale=hu_HU

http://totaloptika.hu/

 

További információk

XTRActive fényre sötétedő szemüveg

XTRActive fényre sötétedő szemüveg látásvizsgálattal

Helyszín

Budapest, Baross utca 86, 1082 Magyarország