-58%

Leírás

HELLO FÉNYRE SÖTÉTEDŐ SZEMÜVEG! 

Nem kell többé szemüveg és napszemüveg között választanod, esetleg cserélgetned a dioptriás normál és a dioptriás napszemüveged fényviszonyok változása esetén sem, hiszen Parterünk, a Totál Optika jóvoltából kettő az egyben szemüveged lehet! Napsütésben besötétedik a lencse, kevesebb fény esetén vagy beltérben pedig visszavilágosodik a fényviszonyoknak megfelelően, így nem kell többé sem hunyorognod a fényben, sem a dioptriás napszemüveged keresgélni a táskádban és a szemüvegeket cserélgetni ha elmegy a nap vagy belépsz valahová!

 

AJÁNLATUNK:

FotoCrom fényre sötétedő lencséjű szemüveg kerettel, látásvizsgálattal:

  • 1 pár fényre sötétedő FotoCrom 1,56-os törésmutatójú lencse választható barna vagy szürke színben
  • Választható szemüvegkeret 23 990 Ft-ig. Amennyiben efölötti értékű szemüvegkeretet választanál, úgy a különbözet felára a helyszínen, Partnerünknél fizetendő 
  • Vizsgálati díj
  • Munkadíj

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon, személyesen a helyszínen, vagy emailben. Telefon/email: +36-1-215-4327, email: [email protected]. A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a voucher felhasználtnak minősül.

Varázskódodat mutasd be a telefonodon partnerünknél.

TUDTAD-E?…

… hogy a fényre sötétedő lencsék – azaz fotokromatikus lencsék – működési elve az, hogy a UV-sugárzásra reagálva képes megváltoztatni a színüket. Ezt a felfedezést két amerikai vegyésznek, Stanley Donald Stookey és William Armisteadnak köszönhetjük, akik az 1960-as években alkották meg az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő lencsetípust.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

NYITVATARTÁS:

Hétfő – Péntek: 10-18

Szombat: 9-13

Vasárnap: Zárva

Totál Optika

1082 Budapest Baross utca 86.

[email protected]

+36-1-215-4327

http://totaloptika.hu/

https://www.facebook.com/TotalOptika/?locale=hu_HU

 

 

További információk

Fényre sötétedő lencséjű szemüveg

Fényre sötétedő lencséjű szemüveg kerettel, látásvizsgálattal

Helyszín

Budapest, Baross utca 86, 1082 Magyarország