-21%

Leírás

HELLO TANKOK, HARCKOCSIK, TEREPJÁRÓK, NAGYVASAK!

Mindig is vonzott a katonai gépek világa? Voltál katona és nosztalgiáznál? Esetleg nem voltál katona, de minden családi összejövetelen végighallgatod a régi sztorikat? Mindig is érdekelt, hogy milyen érzés harckocsival, tankkal utazni? Vagy egyszerűen csak érdekel a katonai járművek világa? Akkor ne is keress tovább, a legjobb helyen jársz, mert a Tank Kaland jóvoltából megtudhatod milyen harci járművekben utazni! Fedezd fel a Magyar Néphadsereg katonai járműveit a Balaton felvidéken!

AJÁNLATUNK:

Jelen program keretein belül utasként próbálhatod ki a felsorolt gépjárművek egyikét, az egykori Néphadsereg legendás eszközei közül, illetve egy osztrák gyártmányú harcjárművet (Saurer 4K4Fa):

  • Tankrodeó T-55-ös harckocsi
  • Rodeó BTR-60 vagy BRDM-2 páncélos
  • Rodeó egy Gaz 66 katonai teherautó platóján
  • Rodeó Saurer 4K4Fa harckocsi

Varázslatos információk:

  • Fontos, hogy ezen ajánlat nem tartalmazza a harckocsik vezetését, csak utasként van lehetőség részt venni ebben a különleges kalandban!
  • Ajánlatunkat maximum 5 fő veheti igénybe, kivéve a Gaz 66 katonai teherautót, amin akár 10 fő is részt tud venni.
  • Vedd figyelembe a voucher megvásárlásakor, hogy a harckocsi- és terepjáró rodeó már 2024 március 1- től, míg a tankrodeó május 2024 május 20-tól használható fel.
  • Plusz fő felár: 3000 Ft/ fő, amit a helyszínen Partnerünknél tudsz kifizetni.
  • Ajánlatunkat józan állapotban tudod igénybe venni, 18 ev alatt szülői felügyelet szükséges.

 

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes időpontfoglalás szükséges varázskódotok (voucher kód) megadásával telefonon a +36 30 530 5882 telefonszámon, vagy az [email protected] email címen.

Varázskódodat mutasd be a telefonodon partnerünknél.

TUDTAD-E?…

… hogy a Magyar Néphadsereg egykori harckocsijait, tankjait, terepjáróit és katonai teherautóit csapatépítésre, legénybúcsúra és lánybúcsúra is igénybe tudjátok venni? Partnerünk parkja egy olyan INTERAKTÍV MÚZEUM, ahol rengeteg harckocsit, tankot és régi teherautót tudsz közelről megcsodálni.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Tank-kaland

8243 Balatonakali Külterület, Zánka felé
[email protected]
www.harckocsik.hu
+36 30/530 5882 +3630/7036563

További információk

Tank-és harckocsi rodeó

Tankrodeó T-55-ös harckocsival, Rodeó Saurer 4K4Fa harckocsival, Rodeó BTR-60 vagy BRDM-2 páncélossal, Rodeó egy Gaz 66 katonai teherautó platóján

Helyszín

Balatonakali, 8243 Magyarország