-10%

Leírás

HELLO NAGY ADAGOK!

Ha Ti is szerettek jól lakni és imádjátok a panírozott, rántott ételeket, de néha nehezetekre esik a finomabbnál-finomabb ételek közül a választani, akkor ez az ajánlat Nektek szól. Partnerünk úgy állította össze bőségtálját, hogy mindenki megtalálja a kedvére való falatokat és még házhoz is viszi azokat.

AJÁNLATUNK:

Tálazó bőségtál

A tálazó bőségtál tartalma: 2 db mátrai borzaska, 2 db cigánypecsenye kakastaréjjal, 2 db rántott csirkemell, 2 db kijevi csirke, 2 db rántott sajt, 4 db rántott gomba, rántott karfiol, steakburgonya, krokett, párolt rizs, röszti burgonya. Ajánltunkat kizárólag házhoz szállítással tudod igénybe venni.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előrendelés e-mailben: küldd el a rendelésed a varázskódod megadásával az [email protected] email címre, partnerünk 24 órán belül visszaigazolja a rendelésed.
Előrendelés telefonon: +3612400777 A voucherrel 10-től 22 óráig van lehetőségetek előrendelést leadni telefonon keresztül. Ne felejtsétek bediktálni a voucherkódot a rendeléssel egyidőben!
Rendelés leadás 24 órával a kívánt kiszállítást megelőzően!
Kiszállítási területek: Lásd a térképen feltüntetett kerületek.

 

TUDTAD-E?…

…hogy kutatások szerint a bundázott sült már a középkori spanyol szakácskönyvekben is szerepelt chuleta andaluza elnevezéssel. A bécsi szelet ugyan nem Bécsben született, azonban itt lett az osztrákok egyik kedvenc étele, amelyet a Monarchia idején a magyarok is megszerettek és előszeretettel készítettek.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Tel.: +3612400777

Email: [email protected]

www.talazo.hu

Nyitvatartási idő:
Minden nap 10:00-22:00

Helyszín

Budapest, Vidocq, Lajos utca, Magyarország