-18%

Leírás

HELLO HÉTVÉGI EXKLÚZÍV PIHENÉS A RUDAS BISTROBAN!

A Rudas Fürdő az egyik legszebb fürdő Budapesten. Látogass el Partnerünkhöz, ha még sosem voltál vagy már voltál és épp azon gondolkoztál, milyen programot csinálj hétvégén. A Rudas wellness és a’la carte csomagunkkal biztosan fantasztikus élményben lesz részed. Csodáld meg Budapestet a Rudas egyedülálló panoráma medencéjéből, majd a fürdőzés közepette a Rudas Bistroban fogyaszd el a 3 fogásos ételsort.

Ha Te is imádod a különlegesen finom ételeket és a pihentető wellnesst, akkor semmiképp se hagyd ki Partnerünk, az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a Gellért-hegy lábánál elhelyezkedő, csodás dunai panorámával rendelkező Rudas Bistro ajánlatát! Látogass el a világhíres, közel 500 éves, Rudas Fürdőbe, mártózz meg az 1500 méter mélyről eredő Juventus termálvízben és utána kóstold meg kulináris különlegességeiket!

AJÁNLATUNK:

Hétvégi wellness + a’la carte étel csomag a Rudas Bistroban 1 fő részére 

 • 3 fogásos a’la carte vagy Chéf ajánlata (ebéd esetén választható) 
 • Az étterem nyitvatartási ideje hétvégén: 11:00-22:00, a brunch étkezés 11:00–21:00 között lehetséges
 • Egész napos hétvégi wellness belépőjegy
 • Rudas fürdő wellness területeire szóló egész napos (11:00-20:00) fürdőjeggyel: uszoda, új wellness részleg, Nemzetközi Szauna világ, panoráma medence, török fürdő
 • Az ebédet vagy vacsorát a fürdőzés megkezdése előtt vagy után utcai ruhában, vagy fürdés közben is el lehet fogyasztani, fürdőruhában is tudtok étkezni, a saját kényelmed érdekében köntöst vigyél magadnak
 • Az ajánlat csak hétvégékre (szombat-vasárnapra) érvényes

 

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.12.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes bejelentkezés szükséges a varázskód megadásával az [email protected] e-mail címen! Fontos: Érdemes partnerünknél több hétre előre időpontot egyeztetni a nagy foglaltságra való tekintettel!

Kizárt időszakok (mindkét csomagnál): ünnepnapok és munkaszüneti napok

2024. augusztus 1. és 2024. augusztus 16., illetve 2024. augusztus 21. és 2024. augusztus 25. közötti időszakban: Pénteki koedukált nyitvatartással üzemel a fürdő, így a törökfürdő is használható, felár megfizetése ellenében 2.700 Ft/fő (helyszínen fizetendő)

2024. augusztus 17. és 2024. augusztus 20. közötti időszakban a Fürdő ünnepi nyitvatartással és kiemelt, ünnepi jegyárral üzemel. Ebben az időpontban csak hétvégi voucherrel tudjátok ajánlatunkat igénybe venni.

A Rudas Bistro és a fürdő két külön jogi személy, ezért a fürdő a voucherekkel kapcsolatban semmilyen tájékoztatást nem tud adni, kérjük a Bistrot keresd kérdéseiddel kapcsolatban a megadott elérhetőségeken!

Felhasználás előtt kérjük ellenőrizd a fürdő és az étterem aktuális nyitvatartását!

Varázskódodat tartalmazó voucheredet mutasd be a helyszínen partnerünknél!

 

Varázslatos információk:

 • Fürdőjegyedet a felhasználás napján lehet átvenni 10:30-tól a Bistróban
 • A fürdőjeggyel 11:00–20:00 között lehet igénybe venni a Rudas Fürdő koedukált wellness területeit
 • Előzetes időpontfoglalás szükséges (érkezés előtt legalább 4-5 nappal)
 • A Rudas Bistro fenntartja a jogát, hogy esetleges zárt körű rendezvény esetén a már lefoglalt időpontot átfoglalja egy másik –a vásárlóval előre egyeztetett –időpontra
 • 14 év alattiak nem látogathatják a Rudas fürdőt

Felárak:

 • Az ajánlat a’la carte csomag része csak ételt tartalmaz. Ital fogyasztás esetén ennek összege a helyszínen, Partnerünknél fizetendő.

TUDTAD-E?…

… hogy a Rudas fürdő alatt 21 melegvizes forrás található. A Rudas Gyógyfürdő vízeinek gyógyító hatását világszerte elismerik. A Török Fürdőbe belépve olyan, mintha időutazásban lenne részed, visszarepít a török korba. A nyolcszögletű medence, félgömb kupola, oszlopok, sűrű gőz, a kupola színes üveg ablakain átsejlő fénysugarak páratlan hangulatot teremtenek.

 

SZOLGÁLTATÓRÓL:

+36-30-016-0125

[email protected]

www.rudasbistro.hu

További információk

Wellness- és a'la carte étel élménycsomag

Hétköznapi wellness + a’la carte menü, Hétvégi wellness + a’la carte étel menü

Helyszín

Budapest, Döbrentei tér 9, Magyarország