-10%

Leírás

HELLO TÁLAZÓ!

Ti is imádjátok a hazai ízeket? Ha szeretitek a nagy adagokat és az igazi magyaros ételeket, Partnerünk garantáltan nem okoz csalódást és még házhoz is viszi a legfinomabb falatokat. Rendezvényekre, esküvőkre, családi vagy baráti összejövetelekre az egyik legjobb választás a Tálazó. Náluk mindent megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy jól lakjon a csapat. Fantasztikus ételek, nagy adagok. Egyedi igényeket is teljesítenek, így bárki megtalálja a számára legjobb tálakat.

 

AJÁNLATUNK:

Óriás Tál a Tálazótól

A tál tartalma: 2 db juhtúróval töltött csirkemell, 2 db rántott sertéskaraj, 2 db óvári szelet, 2 db rántott sajt, burgonyapüré, kukoricás rizs, krokett, rizibizi, 2 adag colesaw saláta. Ajánltunkat kizárólag házhoz szállítással tudod igénybe venni.

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

2024.08.31.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előrendelés e-mailben: küldd el a rendelésed a varázskódod megadásával az ornategastro@gmail.com email címre, partnerünk 24 órán belül visszaigazolja a rendelésed.
Előrendelés telefonon: +3612400777 A voucherrel 10-től 22 óráig van lehetőségetek előrendelést leadni telefonon keresztül. Ne felejtsétek bediktálni a voucherkódot a rendeléssel egyidőben!
Rendelés leadás 24 órával a kívánt kiszállítást megelőzően!
Kiszállítási területek:
Budapest összes kerülete

TUDTAD-E?…

…hogy a Tálazó arra rendezkedett be, hogy a legfinomabb tálakat kiszállítsa Budapest területén. A legfinomabb magyaros ételeket rendelheted online vagy telefonon keresztül.

SZOLGÁLTATÓRÓL:

Tel.: +3612400777

Email: ornategastro@gmail.com

www.talazo.hu

Nyitvatartási idő:
Minden nap 10:00-22:00

Helyszín

Budapest, Vidocq, Lajos utca, Magyarország