-32%

Leírás

HELLO MIA VALENTINA!

A Mia Valentina-ban az étkezés nem csak étkezés, hanem kulináris élmény is. Az étterem az olasz konyha iránti mély szeretet eredménye, amelyet az a szenvedély vezérel, hogy kiváló ízeket kínáljanak, felejthetetlen pillanatokat és kivételes vendégszeretetet.
A barátságos légkörben otthon érezheted magad. Akár egy romantikus vacsorát keresel két fő részére, akár egy családi ünnepséget, a Mia Valentina tökéletes hely egy emlékezetes olasz étkezési élményhez. Kóstold meg Olaszországot Budapest szívében.

 

AJÁNLATUNK:

  • 1 db választható pizza Partnerünk étlapjáról.
    Erdész, Parma, Prosciutto, Pizza Tonno, Margherita, Diavola, Prosciutto e Funghi, Funghi, Capricciosa
    A teljes étlapot itt éred el.
  • 0,25l választható Coca Cola termék, vagy egy pohár sör a pizza mellé (Partnerünk sörkínálata változatos, ezért az aktuális sörökről náluk tudsz érdeklődni.)

Hello Varázs voucherünk érvényessége:

A voucher 2024. október 31-ig érvényes.

Feltételek a voucher beváltásához:

Előzetes asztalfoglalás szükséges telefonon +36 70 577 7325 varázskód (voucherkód) megadásával. A voucher 1 fő részére szól, így amennyiben többen mennétek, úgy annyi vouchert vásároljatok ahányan pizzázni szeretnétek. A 14%-os szervízdíj a helyszínen Partnerünknél fizetendő!
A voucher hétköznapokon használható fel!

TUDTAD-E?…

… hogy Valentina a tulajdonos lányának a neve így az étterem is innen kapta a nevét. A Valentina rendkívül ritka keresztnév latin eredetű és jelentése „erős, egészséges, virágzó”. Virágzó, akárcsak a Mia Valentina olasz étterem. 🙂

Mia Valentina

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől -Csütörtökig: 13:00 – 23:30
Péntektől-Vasárnapig: 12:00 – 23:30

1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 9.

+36 70 577 7325

[email protected]

www.miavalentina.hu

 

További információk

Hello Varázs pizza menü

Hello Varázs pizza menü

Helyszín

Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 9, 1065 Magyarország